Replica De Munk Carpets

Woensdag 11 maart 2020

De Munk Carpets presenteert elke maandag in het ETC Design Center in Culemborg prachtige karpetten. Nu heeft het bedrijf een bijzonder project voor Brokking gedaan.
Replica De Munk Carpets
Replica De Munk Carpets Replica De Munk Carpets Replica De Munk Carpets Replica De Munk Carpets Replica De Munk Carpets

Enige tijd geleden heeft De Munk Carpets uit Heemskerk een opdracht ontvangen van Brokking Vloerkledenspecialist uit IJsselstein om een replica te maken van een groot versleten kleed voor een kasteel. Zo’n 'eigen ontwerp' is een uitdaging maar tevens ook een specialiteit van De Munk Carpets.

 

Deze replica is traditioneel handgeknoopt in Nepal in de kwaliteit Nepal Sundar 80 knots in een maat van 400 x 500 cm. Hierbij is gebruik gemaakt van tien verschillende kleuren waarbij de handgesponnen wol met natuurlijke kleurstoffen is aangeverfd waardoor er prachtige kleurnuances ontstaan. Het tapijt is vervaardigd zonder een designclipping en in circa veertien weken geknoopt door vijf knoopsters. Op foto 3 zijn een paar van de knoopsters van de De Munk Carpets, met vooraan linksmidden directeur Edwin Tromp).

 

Het proces en het fraaie eindresultaat is te zien op de foto's, waarmee de klant was zeer tevreden was. Het ETC Design Center Europe op de Randweg 20 in Culemborg is overigens elke maandag open voor vakbezoekers van 10-17 uur.
Links

www.demunkcarpets.nl
www.etcdesigncenter.nl
www.vloerkledenspecialist.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, karpet, kleed, berber, oosters, tapijt, replica, handgeknoopt, handgeweven, #demunkcarpets, #etcdesigncenter, #brokking, #brokkingvloerkleden, #vloerkledenspecialist

Gerelateerd nieuws
 
Extra groen bij Ntgrate
lees verder
PPC opent in Groningen
Het nieuwe vijfde filiaal in Groningen van grossier Plinten & Profielen Centrale (PPC) uit Wijk bij Duurstede is sinds vrijdag open.
lees verder
 
Meer cash & carry Mars & More
lees verder
Toonen Ridder
André Toonen van Cunera liet via Facebook vanavond weten koninklijk te zijn onderscheiden als Ridder in de orde van Oranje Nassau.
lees verder
Nieuwe Vice President Aspecta
Lvt-fabrikant Aspecta Flooring uit Oud Gastel heeft een nieuwe commerciële man aangenomen afkomstig van de Portugese Amorim Group.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden