Outdoor Pantonova

Woensdag 11 maart 2020

Met het voorjaar op komst heeft de Deense fabrikant Montana een nieuwe versie van zitmeubel Pantonova uitgebracht dat geschikt is voor in de tuin.
Outdoor Pantonova
Outdoor Pantonova Outdoor Pantonova Outdoor Pantonova

Het modulaire zitmeubelsysteem Pantonova - in 1971 ontworpen door de Deense ontwerper Verner Panton - werd vorig jaar in chroom en in de kleurstelling Black Red opnieuw op de markt gebracht door Montana.

Het systeem is nu ook verkrijgbaar in een outdoor-versie gemaakt van elektrisch gepolijst roestvrij staal. De kussens zijn verkrijgbaar in leer in Brandy en Black, in fluweel in Aubergine, Camel en Sky en in structuurstof in Black, Sand en Shell van Kvadrat.

Het Pantonova-zitsysteem bestaat uit drie verschillende zitmodules: Linear, Concave en Convex. Deze kunnen als losse stoelen (vanaf à € 1.165) gebruikt worden of gecombineerd gevormd worden tot verschillende organische zitformaties, zoals een cirkel, een halve cirkel, een golf of een S-vorm.

Montana, wiens oprichter Peter J. Lassen (foto 4) afgelopen augustus op 88-jarige leeftijd overleed, heeft in België een nieuwe vertegenwoordiger. Het was Connect Design Agency (Chantal Fonteyn) maar is nu geworden Flow Interior (Bart Degryze). Flow is ook de Belgische agent voor voornamelijk Deense fabrikanten van meubelen, verlichting en decoratie-artikelen: Adea, Atelier België, Aytm, Chors, Et Al (voorheen Metalmobil), Frama, Grupa en SP01. In Nederland is de agent nog altijd Voort! (Remco van der Voort).
Links

www.adea.fi
www.atelierbelge.eu
www.aytm.dk
www.chors.pl
www.et-al.it
www.flow-interior.be
www.framacph.com
www.grupa.com
www.kvadrat.dk
www.montana.dk
www.voort.info
www.sp01design.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, project, kantoor, meubel, meubelen, kantoormeubel, office, meubelfabrikant, montana, verner panton, verner, outdoor, buiten, tuin, #montana, #voort, #vernerpanton, #pantonova, #adea, #atelierbelge, #aytm, #chors, #etal, #flowinterior, #framacph, #grupa, #kvadrat, #montana, #voort, #sp01design

Gerelateerd nieuws
Make-over toonzaal Dez
De bedrijfstoonzaal van De Eiken Zetel (Dez) in Eeklo krijgt een grote make-over. Een oppervlakte van 560 vierkante meter is volledig gestript en krijgt een volledig nieuwe invulling.
lees verder
 
Meer cash & carry Mars & More
lees verder
Rondhangen met Ethimo
De loungecollectie Allaperto is voortgekomen uit een samenwerking tussen Ethimo en Matteo Thun en Antonio Rodriguez. De collectie is nu beschikbaar in twee nieuwe varianten,Veranda en Nautic. Ook krijgt de collectie er een hangfauteuil bij.
lees verder
Obscure blokken in ETC
Vorige week is er een nieuwe exposant in het ETC Design Center Europe in Culemborg neergestreken. Een mysterieus merk met een prachtige presentatie.
lees verder
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden