Outdoor Pantonova

Woensdag 11 maart 2020

Met het voorjaar op komst heeft de Deense fabrikant Montana een nieuwe versie van zitmeubel Pantonova uitgebracht dat geschikt is voor in de tuin.
Outdoor Pantonova
Outdoor Pantonova Outdoor Pantonova Outdoor Pantonova

Het modulaire zitmeubelsysteem Pantonova - in 1971 ontworpen door de Deense ontwerper Verner Panton - werd vorig jaar in chroom en in de kleurstelling Black Red opnieuw op de markt gebracht door Montana.

Het systeem is nu ook verkrijgbaar in een outdoor-versie gemaakt van elektrisch gepolijst roestvrij staal. De kussens zijn verkrijgbaar in leer in Brandy en Black, in fluweel in Aubergine, Camel en Sky en in structuurstof in Black, Sand en Shell van Kvadrat.

Het Pantonova-zitsysteem bestaat uit drie verschillende zitmodules: Linear, Concave en Convex. Deze kunnen als losse stoelen (vanaf à € 1.165) gebruikt worden of gecombineerd gevormd worden tot verschillende organische zitformaties, zoals een cirkel, een halve cirkel, een golf of een S-vorm.

Montana, wiens oprichter Peter J. Lassen (foto 4) afgelopen augustus op 88-jarige leeftijd overleed, heeft in België een nieuwe vertegenwoordiger. Het was Connect Design Agency (Chantal Fonteyn) maar is nu geworden Flow Interior (Bart Degryze). Flow is ook de Belgische agent voor voornamelijk Deense fabrikanten van meubelen, verlichting en decoratie-artikelen: Adea, Atelier België, Aytm, Chors, Et Al (voorheen Metalmobil), Frama, Grupa en SP01. In Nederland is de agent nog altijd Voort! (Remco van der Voort).
Links

www.adea.fi
www.atelierbelge.eu
www.aytm.dk
www.chors.pl
www.et-al.it
www.flow-interior.be
www.framacph.com
www.grupa.com
www.kvadrat.dk
www.montana.dk
www.voort.info
www.sp01design.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, project, kantoor, meubel, meubelen, kantoormeubel, office, meubelfabrikant, montana, verner panton, verner, outdoor, buiten, tuin, #montana, #voort, #vernerpanton, #pantonova, #adea, #atelierbelge, #aytm, #chors, #etal, #flowinterior, #framacph, #grupa, #kvadrat, #montana, #voort, #sp01design

Gerelateerd nieuws
Stockholm bed van Richard Lampert
Op vakbeurs IMM presenteerde de Duitse meubelfabrikant Richard Lampert dit jaar het nieuwe Stockholm bed. Dit is gebaseerd op het stapelbare Lönneberga-ontwerp.
lees verder
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden