Unilux redt insecten

Maandag 09 maart 2020

Normaal gesproken beschermt Unilux met horren mensen tegen insecten, maar nu doet de Brabantse firma het ook andersom en gaat insecten beschermen tegen mensen.
Unilux redt insecten

Het gaat slecht met de insectenpopulatie in Nederland, zo stelt Unilux uit Boxtel. De specialist in insectenwering kiest er daarom voor om mensen meer bewust te maken van de insectensterfte in de wereld én de desastreuze gevolgen die dat met zich meebrengt. Unilux, ook leverancier van Fractions-shutters, ondersteunt dat met onder meer een TV-campagne en bouwde daarvoor samen met het programma Eigen Huis & Tuin van RTL4 een Insectenhotel (foto)!
 
Op 14 maart (18.05 uur) en 15 maart (9.35 uur) is de uitzending bij RTL 4. De presentator van het programma gaat in gesprek met bioloog Arjan Postma en samen kijken ze naar wat men kan doen om in eigen omgeving zorg te dragen voor het behoud van de insecten.

Kijk hier alvast naar de promo van het programma. Unilux zal de campagne vervolgen op TV en andere media en dealerpakketten om zoveel mogelijk mensen te bereiken en de boodschap te verspreiden en mensen zelf een insectenhotel te laten bouwen.Links

www.fractions.nl
www.unilux.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, gordijn, stof, plissé, hor, horren, insectenwering, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, Unilux, #fractions, #unilux, #horren, #rtl4, #eigenhuisentuin

Gerelateerd nieuws
 
Folclore colori
lees verder
Topjaloezieen van Blister
Het jonge bedrijf Blister Blinds uit Zeewolde levert via haar webshop merkloze maatwerk raamdecoratie, door de huidige drukte in 15 tot 20 dagen.
lees verder
Nieuwe directeur Forest
Er is een nieuwe algemeen directeur aangesteld bij de internationale tak van gordijnrailspecialist Forest uit Deventer.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
 
Li omarmt Animisme
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden