Beschermende hoeslakens

Woensdag 04 mei 2022

[Sponsored artikel] - Dekbed-Discounter, onderdeel van Jamani, is een online winkel met een uitgebreid assortiment aan producten voor in de slaapkamer. Het bedrijf, vooral bekend van dekbedovertrekken, levert onder ook hoeslakens.
Beschermende hoeslakens
Beschermende hoeslakens Beschermende hoeslakens Beschermende hoeslakens Beschermende hoeslakens

Was Dekbed-Discounter allereerst aanbieder van dekbedovertrekken, inmiddels levert de webwinkel niet alleen allerhande textiel voor het bed, maar ook dekbedden, hoofdkussens, matrassen en boxsprings. Het textielaanbod omvat badtextiel, flanel, moltons, kussenslopen, plaids/spreien en hoeslakens.

Een hoeslaken biedt bescherming aan het matras en zorgt er bovendien voor dat je een stuk comfortabeler kunt slapen. Er zijn verschillende typen hoeslakens: voor een standaard matras, topper matras, split topper matras, extra hoog matras, baby matras (40x80cm), peuter matras (60x120cm) en een kinder matras (70x140cm) in verschillende matrasmaten.

Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende materialen: badstof, badstof stretch, Egyptisch katoen, flanel, flanel luxe soft touch, jersey, katoen, maco katoen, percale katoen, polyesther en satijn. Uiteraard zijn ook vele kleuren mogelijk. Op de website is hier gemakkelijk keuze in te maken. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom van Dekbed-Discounter in Berkel en Rodenrijs,

Dekbed-Discounter is in 2019 gefuseerd met projectinrichter De Arend tot een nieuwe onderneming met de naam Jamani. Ook Koopjedeal.nl en de sinds begin 2021 nieuwe webshop Woonq.nl zijn de interieurgerelateerde bedrijven die onder de hoede van Jamani vallen. Daarnaast geldt dat ook voor Floralove.nl en Loyalty Partners Insurance.


[Sponsored artikel]Links

www.dekbed-discounter.nl
www.dekbed-discounter.nl/hoeslaken/
www.de-arend.com
www.jamanigroup.nl
www.koopjedeal.nl
www.woonq.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, boxspring, detail, retail, nachtrust, kussen, matras, tijk, boxspring, beddengoed, lakens, overtrek, bedtextiel, dekbedovertrek, dekbed, laken, kussen, sprei, bedmode, dekbed, kussen, huur, lease, verhuur, woonwarenhuis, winkel, shop, outlet, keten, project, restaurant, woninginrichting, woninginrichtingsproducten, online, webshop, internet, meubel, woonkamer, kantoor, bank, meubelen, overname, verkoop, verkocht, fusie, #dearend, #dekbeddiscounter, #jamanigroup, #koopjedeal, #woonq

Gerelateerd nieuws
Handvol nieuws Carl Hansen
Victors Design Agency, agent van Carl Hansen & Son, stelt de vijf nieuwe collecties van het merk voor.
lees verder
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Home Stock failliet
lees verder
Douche metamorfose
[Sponsored artikel] - Een moment onder de douche is een echt wellnessmoment. Wie kiest voor een make-over van de badkamer, geeft best extra aandacht aan de douche die een centrale eyecatcher voor optimale sfeer in de badkamer.
lees verder
 
Mijn digitale zaak
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden