Baleri introduceert Tape

Vrijdag 26 juli 2019

Het Italiaanse design meubelmerk Baleri Italia uit Milaan introduceert de nieuwe leunstoel Tape. Ontworpen door designstudio Radice Orlandini.
Baleri introduceert Tape
Baleri introduceert Tape Baleri introduceert Tape

Volgens Baleri Italia is Tape ideaal voor ontspannen momenten in de woonkamer, tijdens vakantie. De leunstoel is volledig modulair en bestaat uit twee grote kussens, die het lichaam 'omhelzen'. Een derde kussen onder de zitting kan worden gebruikt als een bijzettafel of als voetsteun, waardoor de fauteuil verandert in een chaise longue.

 

Volgens de website van Baleri Italia wordt het merk in België vertegenwoordigd door agent Eric Senden, uit Brussel.

 Links

www.baleri-italia.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, slapen, slaap, slaapkamer, meubel, bed, dagbed, ligmeubel, zitmeubel, kast, bank, bijzettafel, stoel, eetkamer, fauteuil, poef, dormeuse, chaise longue, designmeubelen, meubelontwerpstudio, #baleriitalia, #tape, #baleri,

Gerelateerd nieuws
Nieuwe Piet Boons
Interieur- en productdesign Studio Piet Boon voegt drie gedurfde nieuwe ontwerpen aan de meubelcollectie toe en een in hoogte aangepast model.
lees verder
 
Herbruikbare stand voor Pode
lees verder
Nieuwe ceo Ekornes
Het Chinees-Noorse meubelconcern Ekornes, beter bekend van de Stressless relaxfauteuils en zitmeubelen en beddenmerk Svane, heeft een nieuwe directeur als opvolger van Olav Holst-Dyrnes.
lees verder
 
Take a Seat Please failliet
lees verder
Lily-stoel 50 jaar
De Deense meubelfabrikant Fritz Hansen blijft teruggrijpen op het verleden. Nu is er een nieuwe versie van de Lily-stoel die 50 jaar geleden het licht zag.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden