B Bright van Beter Bed

Dinsdag 09 november 2021

Slapen is iets persoonlijks; geen twee mensen of hun lichaam is hetzelfde. Hiervoor introduceert Beter Bed het nieuwe product B Bright.
B Bright van Beter Bed
B Bright van Beter Bed

Beter Bed heeft in samenspraak met opdrachtgevers en slaapexperts een reeks innovaties geïntroduceerd die resulteren in een nieuw matrasassortiment: B Bright. Met de B Bright-matras kunnen de slaapspecialisten aan alle persoonlijke behoeften van hun klanten voldoen. Het B Bright matrasassortiment is de eerste stap op weg naar de volledige vernieuwing van de matrascollectie.

 

Naast het B Bright assortiment zal de collectie ook bestaan ​​uit een B Better en een B Genius assortiment. Bij het vernieuwen en optimaliseren van de gehele collectie maakt Beter Bed gebruik van de nieuwste technologische inzichten en innovaties uit de markt. Hierdoor zal iedereen beter kunnen slapen en energieker wakker worden, op een product dat aansluit bij hun persoonlijke slaapwensen, fysieke behoeften en beschikbaar budget.

 

'De belofte die we onze klanten bieden is beter slapen, beter leven. De introductie van ons nieuwe B Bright-assortiment zal ons helpen die belofte als slaapspecialisten waar te maken. Dit uitgebreide productassortiment is gebaseerd op innovatieve en duurzame slaapoplossingen, die niet alleen ultiem slaapcomfort bieden, maar ook helpen onze ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken,' aldus Cyril van Seumeren, group director category management.

 

Het in Europa geproduceerde B Bright assortiment bestaat uit negen verschillende matrassen die zijn ingedeeld in de series 3000, 4000 en 5000. Alle matrassen hebben een pocketveringkern met elk een eigen deklaag. Afhankelijk van de productserie en het matrastype variëren deze deklagen in comfort en modulariteit, de factoren die de prijsopbouw van de matrassen bepalen. Zo kan iedereen de B Bright matras kiezen die het beste bij hem of haar past. Aan het eind van de dag kunnen consumenten genieten van een optimaal herstel dat hen klaar maakt om de ontberingen van de volgende dag vol energie het hoofd te bieden.

 

Een uniek product in het assortiment is de 5000 serie bestaande uit matrassen met een duurzame, innovatieve en modulaire opbouw. Met uitzondering van de matrasbodem zijn alle onderdelen eenvoudig uit elkaar te halen. De toplagen zijn afzonderlijk in de matras geïntegreerd, zonder lijm. Hierdoor zijn deze matrassen bijna volledig recyclebaar.

 

Een ander kenmerk van de matrassen uit de 5000-serie is de rand-tot-rand pocketveringkern. Met andere woorden, deze matrassen gebruiken geen foambars meer. Een voordeel van het ontbreken van de overgang van schuim naar veren is 100% slaapcomfort over de gehele breedte van de matras, waardoor een blijvende lichaamsondersteuning wordt gegarandeerd. Deze ontwikkeling wordt versterkt door het gebruik van progressieve soft-touch pocketveren. Deze speciale pocketveren voelen zacht aan, maar zodra u op de matras ligt, genereert de druk die door het lichaam wordt uitgeoefend een steeds steviger niveau van tegendruk. Het totale resultaat is een optimaal, persoonlijk slaapcomfort.

 

Beter Bed Holding (BBH) is Nederlands grootste slaapspecialist in retail, groothandel en B2B. Met 3 distributiecentra, een vloot van 80 voertuigen, 134 winkels en een snelgroeiende online aanwezigheid, hebben meer dan 1.000  medewerkers in 2020 bijna 200.000 klanten bediend, met een omzet van meer dan € 200 miljoen.Links

www.beterbed.nl
www.beterbedholding.com

Tags

nieuws, interieur, slaapcomfort, matrassen, persoonlijk, pocketveer, slaapsystemen, modulair, matrasbodem, schuim, #beterbed, #bbright, #beterbedholding

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
Woontrend 2022 - Traditional Sentiment
Onlangs presenteerde Inretail de woontrends voor 2022, voortkomend uit de tijdgeest Calibrate. In een serie van vier artikelen zullen deze behandeld worden, vandaag de derde: Traditional Sentiment.
lees verder
 
Nieuws en voorjaarsdata DWI bekend
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden