Duurzame Ever-collectie

Dinsdag 09 november 2021

Naughtone, het Britse meubelontwerp- en productiebedrijf dat onderdeel is van de MillerKnoll collectief van merken, kondigde eind oktober de lancering aan van zijn circulaire Ever-collectie.
Duurzame Ever-collectie
Duurzame Ever-collectie Duurzame Ever-collectie

Naughtone, gevestigd in Yorkshire, ontwierp de nieuwe Ever chair & sofa-collectie in samenwerking met ontwerper Ric Frampton.  Dit is de eerste reeks gestoffeerde producten van het merk dat speciaal is ontworpen met circulariteit en end-of-life recycling in gedachten.De meubels over een revolutionaire structuur die met behulp van gewoon handgereedschap gemakkelijk kan worden gedemonteerd tijdens het recyclingproces. De nieuwe collectie is volgens het merk daarnaast geconstrueerd voor maximaal comfort en kwaliteit.

 

Naast deze constructiekenmerken, biedt Naughtone een terugnameprogramma voor de Ever-collectie aan. Dat betekent dat klanten het product eenvoudig kunnen retourneren en het bedrijf ervoor zorgt dat elk van de materialen correct wordt gerecycled. Het Ever chair & sofa-assortiment biedt drie verschillende opties, waaronder een fauteuil, tweezitsbank en driezitsbank in verschillende stoffen en afwerkingen met tien jaar garantie van Naughtone. Het is ook ontworpen om in harmonie met de andere collecties van Naughtone te zijn, zoals het Always-assortiment.Links

www.naughtone.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, meubel, meubelen, bank, sofa, fauteuil, stoel, duurzaamheid, zitmeubel, wonen, woning, woon, #Naughtone, #Millerknoll

Gerelateerd nieuws
Actona en Himolla in Woonindustrie
De Woonindustrie (DWI) heeft er twee grote namen bij. Tijdens de Vakdagen zijn in Nieuwegein ook Actona en Himolla te zien.
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
Rolf Bakx weg bij Romo
Na 26 jaar vertrekt managing director Rolf Bakx bij The Romo Group. Hij wil de stoffenbranche achter zich laten en begint een nieuw leven in Portugal.
lees verder
Bod Greiner op Recticel mislukt
Het Oostenrijkse bod heeft vorig jaar een bod op de resterende aandelen van Recticel. Nu blijkt dat vrijwel geen aandeelhouder hier op in is gegaan en inmiddels heeft Recticel ook een aantal bedrijfsonderdelen al verkocht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden