Auping matras leasen of bed ontwerpen

Vrijdag 19 juli 2019

Auping lanceert de bedden-start-up Bedzzzy die het leasen van circulaire matrassen mogelijk maakt. Daarnaast lanceert de beddenfabrikant uit Deventer een app om digitaal een bed te ontwerpen.
Auping matras leasen of bed ontwerpen

In 2017 kondigde Auping al aan dat de firma streefde naar het leasen van bedden. Anno 2019 lanceert het het bedrijf Bedzzzy: een start-up die het leasen van circulaire matrassen mogelijk maakt. Voor € 12,50 per maand slaapt de klant op een variant van het circulaire matras dat Auping vorig jaar ontwikkelde samen met DSM-Niaga. Met dit initiatief wil de beddenfabrikant uit Deventer de transitie naar een circulaire economie versneld realiseren. De 100% circulaire matrassen blijven namelijk eigendom van Auping, die garant staat voor het hergebruik. Bedzzzy richt zich specifiek op consumenten tussen 20 en 30 jaar. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

Auping is natuurlijk zeker niet de eerste partij die het mogelijk maakt om een bed of matras te leasen. Bedden.nl biedt een boxspring lease aan voor vanaf € 19,74 per maand. Bij Dekbeddiscounter begint de prijs bij € 29,95 per maand. Het Element bed van Beter Bed kost ongeveer € 43,00 euro per maand (€ 1,43 per nacht).

 

Vanaf vandaag is het bij Auping daarnaast mogelijk om digitaal een bed te ontwerpen en hiervan direct een realistische 3D-weergave te zien. De tool is beschikbaar op zowel desktop als telefoon en toont de keuze uit tien kleuren voor bedden met een stalen frame, zestien kleuren voor houten bedden en er zijn 89 verschillende stoffen verkrijgbaar om een hoofdbord, boxspring of matras mee te laten stofferen. De tool laat de consument in 3D waarheidsgetrouw zien hoe het bed eruit komt te zien en is beschikbaar op de wesbite en bij Auping Plaza's.

 Links

www.auping.nl
www.bedden.nl
www.bedzzzy.com
www.beterbed.nl
www.dekbed-discounter.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, matras, ledikant, nachtrust, leasen, online, e-commerce, interieurwinkel, e-business, Ecommerce, internet, shop, webshop, snurk, app, #auping, #dsmniaga, #bedzzy, #beddennl, #dekbeddiscounter

Gerelateerd nieuws
Intirio en Trendz Belgium stoppen
Easyfairs heeft begin deze week besloten om zowel Intirio als Trendz Belgium uit hun beursagenda te halen. Een lange traditie verdwijnt.
lees verder
 
MMB 2019 ook voor contract
lees verder
Dochter Beter Bed voor 5 miljoen verkocht
Beter Bed heeft zijn dochterbedrijf Matratzen Concord voor € vijf miljoen verkocht. Dat bedrag kan nog oplopen bij gunstige resultaten voor Matratzen Concord.
lees verder
 
Alice van de Witte Lietaer
lees verder
MBB 2019: faciliteren en inspireren
Meubelbeurs Brussel nadert. In een tijd waarin beursbezoek afneemt heeft het volgens de organisatie zeker zin om de beurs van 3 - 6 november te bezoeken. Om veel relevant nieuws op één plek te zien, voor het direct menselijk contact en een jaarlijkse ontmoeting.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden