Auping matras leasen of bed ontwerpen

Vrijdag 19 juli 2019

Auping lanceert de bedden-start-up Bedzzzy die het leasen van circulaire matrassen mogelijk maakt. Daarnaast lanceert de beddenfabrikant uit Deventer een app om digitaal een bed te ontwerpen.
Auping matras leasen of bed ontwerpen

In 2017 kondigde Auping al aan dat de firma streefde naar het leasen van bedden. Anno 2019 lanceert het het bedrijf Bedzzzy: een start-up die het leasen van circulaire matrassen mogelijk maakt. Voor € 12,50 per maand slaapt de klant op een variant van het circulaire matras dat Auping vorig jaar ontwikkelde samen met DSM-Niaga. Met dit initiatief wil de beddenfabrikant uit Deventer de transitie naar een circulaire economie versneld realiseren. De 100% circulaire matrassen blijven namelijk eigendom van Auping, die garant staat voor het hergebruik. Bedzzzy richt zich specifiek op consumenten tussen 20 en 30 jaar. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

Auping is natuurlijk zeker niet de eerste partij die het mogelijk maakt om een bed of matras te leasen. Bedden.nl biedt een boxspring lease aan voor vanaf € 19,74 per maand. Bij Dekbeddiscounter begint de prijs bij € 29,95 per maand. Het Element bed van Beter Bed kost ongeveer € 43,00 euro per maand (€ 1,43 per nacht).

 

Vanaf vandaag is het bij Auping daarnaast mogelijk om digitaal een bed te ontwerpen en hiervan direct een realistische 3D-weergave te zien. De tool is beschikbaar op zowel desktop als telefoon en toont de keuze uit tien kleuren voor bedden met een stalen frame, zestien kleuren voor houten bedden en er zijn 89 verschillende stoffen verkrijgbaar om een hoofdbord, boxspring of matras mee te laten stofferen. De tool laat de consument in 3D waarheidsgetrouw zien hoe het bed eruit komt te zien en is beschikbaar op de wesbite en bij Auping Plaza's.

 Links

www.auping.nl
www.bedden.nl
www.bedzzzy.com
www.beterbed.nl
www.dekbed-discounter.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, matras, ledikant, nachtrust, leasen, online, e-commerce, interieurwinkel, e-business, Ecommerce, internet, shop, webshop, snurk, app, #auping, #dsmniaga, #bedzzy, #beddennl, #dekbeddiscounter

Gerelateerd nieuws
 
Arli overgenomen
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
Emma verkocht
Na eerdere aankondiging en goedkeuring van de mededingingsautoriteiten zijn meer dan de helft van de aandelen in de succesvolle matrassenverkoper Emma - The Sleep Company nu overgedragen.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder
 
Let's meet again op MBB!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden