Das Haus 2020 haalt buitenleven binnen

Maandag 22 juli 2019

Het jonge Spaanse ontwerpteam Mut is in 2020 verantwoordelijk voor de negende editie van Das Haus, dat op Imm Cologne te zien is.
Das Haus 2020 haalt buitenleven binnen

De installatie Das Haus simuleert een woonhuis op de internationale meubel- en interieurbeurs Imm. De beurs bouwt een ongeveer 180 vierkante meter groot huis in het midden van de Pure Editions in hal 3.1. Hiervoor is elk jaar een andere ontwerper verantwoordelijk.

 

Dit jaar is dit het Spaanse ontwerpteam Mut, dat in 2010 opgericht werd door Alberto Sánchez en Eduardo Villalón. Zij maken deel uit van een van de meest succesvolle teams van de 'nieuwe golf' in het Spaanse design. Mut creëert in Valencia meubels, tapijten, tegels en lampen voor de interieursector, maar ontwerpt ook voor hotels en tentoonstellingen. Al hun werk wordt gekenmerkt door eenvoudige, zachte, ronde vormen.

 

Das Haus is bedoeld als ontwerp dat ons laat zien hoe we in de toekomst kunnen leven. 'Het leven in de Middellandse Zee staat synoniem voor buitenleven', zegt Mut over de inspiratie die het team put uit de traditionele levensstijl. 'In onze huizen is altijd een klein beetje natuur in het interieur geïntegreerd.' In hun ontwerp van Das Haus onderzoekt Mut daarom wat de potentiële architectuur en het interieurontwerp zijn om de ruimte naar buiten te openen.

 

Van 13 - 19 januari is het door Mut ontworpen Das Haus te zien tijdens Imm Cologne in Keulen.



Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de
www.livingkitchen-cologne.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, licht, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, Interzum, plaatmateriaal, beslag, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, #imm, #immcologne, #imm20, #imm2020, #dashaus

Gerelateerd nieuws
Make-over toonzaal Dez
De bedrijfstoonzaal van De Eiken Zetel (Dez) in Eeklo krijgt een grote make-over. Een oppervlakte van 560 vierkante meter is volledig gestript en krijgt een volledig nieuwe invulling.
lees verder
 
Meer cash & carry Mars & More
lees verder
Rondhangen met Ethimo
De loungecollectie Allaperto is voortgekomen uit een samenwerking tussen Ethimo en Matteo Thun en Antonio Rodriguez. De collectie is nu beschikbaar in twee nieuwe varianten,Veranda en Nautic. Ook krijgt de collectie er een hangfauteuil bij.
lees verder
Obscure blokken in ETC
Vorige week is er een nieuwe exposant in het ETC Design Center Europe in Culemborg neergestreken. Een mysterieus merk met een prachtige presentatie.
lees verder
 
Inspiratie uit de Louis XV periode
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden