All4Home alleen in najaar

Maandag 12 december 2016

De volgende decoratievakbeurs All4Home zal pas in augustus 2017 worden gehouden. De editie van de beurs in januari 2017, die met een nieuwe naam Flashi-D een complete metamorfose zou ondergaan, gaat niet door.
All4Home alleen in najaar

Zoals in september gepubliceerd zou Flashi-D op een nieuwe locatie worden gehouden (Het Godshuis in Sint-Laureins) en een dag korter zijn. Ook voor All4Home in het najaar was al besloten dat deze van vier naar drie dagen ging: van zondag 27 tot dinsdag 29 augustus. De locatie blijft het vertrouwde Brussels Expo.

Met dit nieuwe concept hoopt organisator Claever één sterk inkoopmoment te creëren waar de decoratiesector niet omheen kan. Claever biedt potentiële exposanten ook een vroegboekkorting van €10/m² bij inschrijving voor 30 april 2017. Ook zal er een online-beurs worden opgetuigd.

 Links

www.all4home-fair.be
www.claever.be
www.brusselsexpo.be
www.godshuis.be
www.flashi-d.be

Tags

Nieuws, All for home, All4home, alles voor thuis, beurs, evenement, show, decoratie, bloem, event, tentoonstelling, bloemschikken, geschenk, sectorondernemingen, Koninklijke Unie van de Floristen van België, KUFB, Claever, Flashi-D, wonen, interieur, woonaccessoire, gift, woondecoratie, accessoire, inrichting

Gerelateerd nieuws
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Woonindustrie nieuws deel 2
De lente begint goed met de Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie op 12 en 13 april en van 18-20 april. Opnieuw stellen wij enkele nieuwkomers voor en delen nieuws van de exposanten.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder
 
Planten in de vloer
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden