Zuiver wil webshops openen

Maandag 22 november 2021

Zuiver streeft ernaar om in de toekomst voor alle merken een webshop te openen. Dit zegt managing director Pieter Hogenhout in een interview met Retailtrends.
Zuiver wil webshops openen

Het Nederlandse bedrijf voert de labels Zuiver, Bold Monkey, Dutchbone en Banne. Alleen de producten van Bold Monkey zijn tot nu toe via een webshop te koop. Dit wil Zuiver veranderen, omdat het zijn klanten via zoveel mogelijk kanalen wil bedienen.

 

Zuiver geeft aan op de korte termijn geen fysieke brandstores te willen openen, maar zich te richten op de bestaande samenwerking met de dealers. Verder zegt Zuiver in het interview zich te willen richten op internationale groei, voornamelijk in Duitsland, maar ook de Verenigde Staten is in beeld bij het interieurmerk uit Westzaan.Links

www.zuiver.com
www.boldmonkey.com
www.dutchbone.com
www.banne.com

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, verlichting, woonaccessoire, webshop, #zuiver, #Dutchbone, #boldmonkey, #banne

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
Goede sfeer op Showup
De 20e editie van vakbeurs Showup zit er weer op. Op 29 en 30 januari vonden nationale en internationale bezoekers hun weg naar de beurs voor home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food.
lees verder
Weer doorstart Mondiart
December was een moeilijke maand voor Mondiart. Het bedrijf werd toen failliet verklaard. Nu is echter duidelijk dat een doorstart gelukt is, in kleinere vorm en op een nieuwe locatie.
lees verder
Duurzaamheid belangrijk thema
Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema op de consumentengoederenbeurzen Ambiente, Christmasworld en Creativeworld. Duurzame producten worden gepresenteerd onder het thema Ethical Style.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden