Zuiver wil webshops openen

Maandag 22 november 2021

Zuiver streeft ernaar om in de toekomst voor alle merken een webshop te openen. Dit zegt managing director Pieter Hogenhout in een interview met Retailtrends.
Zuiver wil webshops openen

Het Nederlandse bedrijf voert de labels Zuiver, Bold Monkey, Dutchbone en Banne. Alleen de producten van Bold Monkey zijn tot nu toe via een webshop te koop. Dit wil Zuiver veranderen, omdat het zijn klanten via zoveel mogelijk kanalen wil bedienen.

 

Zuiver geeft aan op de korte termijn geen fysieke brandstores te willen openen, maar zich te richten op de bestaande samenwerking met de dealers. Verder zegt Zuiver in het interview zich te willen richten op internationale groei, voornamelijk in Duitsland, maar ook de Verenigde Staten is in beeld bij het interieurmerk uit Westzaan.Links

www.zuiver.com
www.boldmonkey.com
www.dutchbone.com
www.banne.com

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, verlichting, woonaccessoire, webshop, #zuiver, #Dutchbone, #boldmonkey, #banne

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
 
Das Haus nieuwe vorm
lees verder
Woontrend 2022 - Traditional Sentiment
Onlangs presenteerde Inretail de woontrends voor 2022, voortkomend uit de tijdgeest Calibrate. In een serie van vier artikelen zullen deze behandeld worden, vandaag de derde: Traditional Sentiment.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden