Anton van der Lande overleden

Maandag 22 november 2021

De Vereniging Interieur Importeurs & Agenten (VIIA) is bedroefd over het overlijden van ex-bestuurder Anton van der Lande op 16 november jongstleden.
Anton van der Lande overleden

Anton Robert Willem van der Lande is, op 66 jarige leeftijd, na een kort ziekbed op dinsdag 16 november 2021 overleden. Na de eucharistieviering in de Sint Martinusbasiliek in Venlo, zal de crematie vandaag in besloten kring plaatsvinden.


Anton van der Lande, directeur van Design-Supply uit Venlo, was sedert 2012 lid van de VIIA (Vereniging Interieur Importeurs & Agenten) en vanaf 2017 als bestuurslid. Hij heeft zich tijdens zijn bestuursperiode energiek ingezet voor de behartiging van de belangen van de VIIA leden.

De VIIA roemt Anton om dat hij gedurende zijn bestuursperiode intensief en onbezoldigd een belangrijk deel van zijn tijd als eigen ondernemer benutte om VIIA-leden verder te helpen en een goede naam te geven in de bedrijfskolom. Ook is het zijn verdienste geweest dat er een hechte samenwerking tot stand is gekomen met andere organisaties in de interieurbranche.

Eind oktober was hij officieel afgetreden als bestuurslid.

Viia: 'Wij verliezen in Anton een ontzettend fijn, warm en zeer bevlogen persoon en zullen Anton blijven gedenken voor wat hij voor de branche heeft betekend. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen.'Links

www.design-supply.com
www.viia.nu

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, projectinrichting, stof, stoel, fauteuil, bank, indoor, binnen, lounge, ontwerp, personalia, dood, gestorven, overleden, in memoriam, nagedachtenis, condoleance, #antonvanderlande, #designsupply, #viia

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
 
Das Haus nieuwe vorm
lees verder
Woontrend 2022 - Traditional Sentiment
Onlangs presenteerde Inretail de woontrends voor 2022, voortkomend uit de tijdgeest Calibrate. In een serie van vier artikelen zullen deze behandeld worden, vandaag de derde: Traditional Sentiment.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden