Domotex in januari geannuleerd

Maandag 22 november 2021

Domotex zal niet plaatsvinden in januari 2022. Dit werd aangekondigd door Deutsche Messe AG als organisator van de toonaangevende vakbeurs voor tapijten en vloerbedekkingen.
Domotex in januari geannuleerd

De vloerenbeurs Domotex zal toch niet in januari 2022 in Hannover plaatsvinden, er wordt naar een nieuwe datum later in het jaar gezocht.

 

'We hebben tot het einde toe samen met de exposerende bedrijven gestreden voor Domotex en hebben maandenlang dagelijks contact gehad met de industrie,' zegt Sonia Wedell-Castellano, global director Domotex Deutsche Messe AG. 'Domotex wordt in het bijzonder getroffen door de impact van de Corona-pandemie, aangezien de overgrote meerderheid van de Domotex-exposanten en aanwezigen uit het buitenland komt. Gezien de huidige pandemische situatie wordt echter niet verwacht dat internationale zakenreizen op korte termijn zullen herstellen,' voegt Wedell-Castellano toe.

 

Iets meer dan een maand geleden liet Deutsche Messe nog weten Domotex in het zuidelijke deel van het beursterrein van Hannover in een compact formaat te organiseren als een Re-Start-evenement in drie zalen, waardoor de industrie de kans kreeg om elkaar fysiek te ontmoeten na bijna twee jaar pandemie, nadat eerder de 2021-editie en het virtuele alternatief sneuvelden. Wedell-Castellano: 'Wat een maand geleden nog als een realistisch en veelbelovend Re-Start-scenario werd beschouwd en ook goed werd ontvangen door de markt, bleek de afgelopen dagen niet meer haalbaar.'



Links

www.domotex.de
www.hannovermesse.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, trend, outdoor, wellness, health, corona, covid19, verplaatsing, annulering, cancel, geannuleerd, #domotex, #domotex2022, #deutschemesse, #hannoverbeurs, #messe

Gerelateerd nieuws
 
Jan Dossche jarig!
lees verder
 
Geinspireerd op de natuur
lees verder
 
Introductie Novilon Nova Luxe
lees verder
Succesvolle borrel Interieur Club
Vrijdag 17 juni organiseerde De Interieur Club weer een succesvolle netwerkborrel bij Cosentino City in Amsterdam.
lees verder
Musthaves voor fijne woonkamer
[Sponsored artikel] - De woonkamer is doorgaans de plek voor ontspanning. Daarom is het fijn als je na een lange werkdag een plek hebt waar je je helemaal thuis voelt en een fijne sfeer hangt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden