Portugese designstoel Aranha

Dinsdag 23 november 2021

Branca is een Portugees designlabel. Door Portugese vakmanschapstradities te verenigen met hedendaagse esthetiek, wil het bedrijf het vervlogen tijdperk waarin producten werden ontwikkeld laten herleven.
Portugese designstoel Aranha
Portugese designstoel Aranha Portugese designstoel Aranha

Aranha betekent spin in het Portugees en deze stoel van Branca volgt het principe van zijn organische structuur. Het centrale lichaamsgewicht wordt dynamisch verdeeld over de dunne, flexibele benen.

 

De stoel is ontworpen door Marco Sousa Santos en gemaakt van beuken-, eiken- of walnoothout. Retailprijzen van de stoel liggen op circa € 825, € 1.000 respectievelijk € 1.475. Met een ronde zitting in rotan, synthetisch weefsel of leer. De constructie van Aranha is een mix van digitaal gereedschap met traditioneel houtschrijnwerk.

 

Agent voor Branca is Peter Gallet van Swytch uit Brussel.Links

www.branca-lisboa.com
www.swytch.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, kantoor, beurs, meubel, tafel, kast, opberg, fauteuil, stoel, zitmeubel, stoel, fauteuil, design, #branca, #aranha, #swytch

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
 
Das Haus nieuwe vorm
lees verder
Woontrend 2022 - Traditional Sentiment
Onlangs presenteerde Inretail de woontrends voor 2022, voortkomend uit de tijdgeest Calibrate. In een serie van vier artikelen zullen deze behandeld worden, vandaag de derde: Traditional Sentiment.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden