Digital Days Domotex geannuleerd

Maandag 19 april 2021

De geplande virtuele Domotex in mei gaat toch niet door. Vanwege digitale moeheid, zo meldt de organisatie.
Digital Days Domotex geannuleerd

De alternatieve 'virtuele' uitgave van vakbeurs Domotex 2021 is alsnog afgeblazen door Deutsche Messe, zo laat de organisatie in een persbericht weten.

 

De zogenoemde Domotex Digital Days stonden gepland op 19 t/m 21 mei aanstaande. De beursorganisator bespeurde aanvankelijk naar verluidt het nodige enthousiasme bij potentiële deelnemers, maar zag de voorbije weken toch een zekere 'digitale vermoeidheid' optreden.

 

In de behoefte aan digitale evenementen in de branche zou intussen wel zijn voorzien en de orderportefeuille van de exposanten zou bovendien naar behoren zijn gevuld, ondanks of juist dankzij de pandemie, zo meldt Vloerenplein ook. Op 'fysieke' wijze aan Domotex deelnemen kan weer van 13 t/m 16 januari 2022, wel dan met behoud van diverse digitale elementen.Links

www.domotex.de
www.messe.de
www.messe.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, trend, corona, covid19, #domotex, #domotex2021, #domotexdigitalday, #deutschemesse, #hannoverbeurs, #messe

Gerelateerd nieuws
Van Fessem naar Tete
Jurgen van Fessem is vandaag als accountmanager in dienst getreden bij Tété Total-Flooring. Whitney van Nuland heeft het bedrijf verlaten.
lees verder
Verkoop deel Balta
Balta verkoopt een deel van de activiteiten aan Victoria PLC uit Engeland. De transactie zal naar verwachting aan het begin van tweede kwartaal 2022 zijn afgerond.
lees verder
Nieuwe director voor Carpetright
Gideon Tienkamp is benoemd tot de nieuwe managing director van Carpetright Europe. Hij stapt over van Flying Tiger Benelux naar de vloerenspecialist, die ook raambekleding verkoopt.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden