Werkplek-accessoires van Aptiq

Zaterdag 20 mei 2023

Omdat de meeste thuiswerkplekken onvoldoende ergonomisch zijn ingericht, ontwikkelde Aptiq werkplekcollecties met producten die bijdragen aan een betere werkhouding en passen in het interieur.
Werkplek-accessoires van Aptiq

Anderhalf jaar geleden startte Aptiq met het ontwerpen en ontwikkelen van stijlvolle en comfortabele werkplekaccessoires. Vanuit de wens om optimaal thuis te kunnen werken richtte ondernemer Bart Jan Scholte zijn start-up op. ‘Een niet ergonomisch ingerichte werkplek thuis is één, maar ook de functionele en vaak saaie oplossingen van werkgevers werken weinig inspirerend. Dat zette me aan het denken en zorgde voor de start van Aptiq. Doel van het bedrijf is een inspirerende en gezonde werkomgeving creëren, thuis of op kantoor.’

 

Het assortiment van Aptiq - dat onder andere bestaat uit gekleurde toetsenborden, bureau onderleggers en monitor- en laptop-standaards - is op elkaar afgestemd in kleuren, materialen en vormgeving. Geïnspireerd op Scandinavisch design en gericht op harmonie, rust en minimale afleiding werden zes collecties ontwikkeld, die ook onderling te combineren zijn.Links

www.aptiq.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, thuiswerken, soho, werkplek

Gerelateerd nieuws
Jubileummodellen Natuzzi
Natuzzi Italia koos het podium van de Milan Design Week 2024 om het startschot te geven voor een uitgebreid programma van evenementen en projecten om de vijfenzestigste verjaardag van het merk te vieren.
lees verder
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als ht evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden