Werkplek-accessoires van Aptiq

Zaterdag 20 mei 2023

Omdat de meeste thuiswerkplekken onvoldoende ergonomisch zijn ingericht, ontwikkelde Aptiq werkplekcollecties met producten die bijdragen aan een betere werkhouding en passen in het interieur.
Werkplek-accessoires van Aptiq

Anderhalf jaar geleden startte Aptiq met het ontwerpen en ontwikkelen van stijlvolle en comfortabele werkplekaccessoires. Vanuit de wens om optimaal thuis te kunnen werken richtte ondernemer Bart Jan Scholte zijn start-up op. ‘Een niet ergonomisch ingerichte werkplek thuis is één, maar ook de functionele en vaak saaie oplossingen van werkgevers werken weinig inspirerend. Dat zette me aan het denken en zorgde voor de start van Aptiq. Doel van het bedrijf is een inspirerende en gezonde werkomgeving creëren, thuis of op kantoor.’

 

Het assortiment van Aptiq - dat onder andere bestaat uit gekleurde toetsenborden, bureau onderleggers en monitor- en laptop-standaards - is op elkaar afgestemd in kleuren, materialen en vormgeving. Geïnspireerd op Scandinavisch design en gericht op harmonie, rust en minimale afleiding werden zes collecties ontwikkeld, die ook onderling te combineren zijn.Links

www.aptiq.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, thuiswerken, soho, werkplek

Gerelateerd nieuws
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder
 
Imm SE 2023 noviteiten
lees verder
Gezelliger eetkamer?
[Sponsored artikel] - De eetkamer is de plek waar we samenkomen met familie en vrienden om te eten en te genieten van elkaars gezelschap. Hoe maak je je eetkamer gezelliger?
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden