Weense punt van Mflor

Dinsdag 27 september 2022

Door een andere wijze van leggen verandert de Parva Chevron van Mflor in een nieuwe legvorm: de Weense punt. En dit geeft extra mogelijkheden voor dit product.
Weense punt van Mflor
Weense punt van Mflor Weense punt van Mflor

De populaire Mflor Authentic Oak XL collectie kent een natuurlijk eiken dessin in zes populaire kleuren. De 150 cm lange en 23 cm brede stroken zijn voorzien van ‘Natural Touch’ voor de meest natuurlijke, authentieke uitstraling. De zes kleuren zijn ook in andere formaten verkrijgbaar, bijvoorbeeld als Parva Oak met 60 cm lange stroken. Door het kleine formaat is deze collectie uitermate geschikt om in het populaire visgraatpatroon te leggen.

 

Met de Parva Oak Chevron zijn de installatiemogelijkheden nog verder uitgebreid. De 80 cm lange stroken van deze collectie hebben dezelfde kleuren en dessin, maar de uiteinden zijn voorzien van hoeken van 45 graden. Hierdoor zijn de stroken eenvoudig in de luxueus ogende Hongaarse punt te leggen. Met de bewust gekozen ‘scherpere’ hoek ontstaan smalle banen, wat de lengte van een ruimte extra accentueert.

 

Op de recent gehouden beurs Incoda presenteerde Mflor een alternatief legpatroon voor de Parva Oak Chevron, namelijk de Weense punt. De Weense punt is wat minder bekend dan de Hongaarse punt, maar begint steeds populairder te worden. Bij deze legvorm liggen de stroken in een hoek van 135 graden van elkaar, een stuk minder scherp dan de 90 graden van de visgraat en Hongaarse punt. Deze stompe hoeken geven de ruimte een weidse en authentieke uitstraling. Een mooie uitbreiding van de (leg)mogelijkheden met de bestaande stroken van de Parva Oak Chevron!

 

De kleuren van de drie collecties zijn gelijk, ze zijn dus uitstekend te combineren voor nog meer inspirerende mogelijkheden. Daarnaast zijn de kleuren en het dessin verkrijgbaar als 7 mm dikke Solcora Oak klikvloer met geïntegreerde, geluiddempende ondervloer, hetgeen het aanbod van dit dessin compleet maakt.Links

www.mflor.com

Tags

nieuws, interieur, hongaarsepunt, weensepunt, visgraat, chevron, legmogelijkheden, vakmanschap, varianten, dessins, planken, pvcvloeren, lijmvloeren, klikvloeren, stoffeerders, vloerenleggers, merk, combineren, inspiratie, #parva, #mflor

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder
Heditex Boxtel geopend
Heditex, de groothandel voor woning- en projectinrichting, parketzaak en gordijnatelier, heeft afgelopen vrijdag de nieuwe vestiging in Boxtel officieel geopend.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel back on track
lees verder
Lagere verkoop detailhandel Q3
De Nederlandse detailhandel zette in het derde kwartaal van 2022 ruim 4% meer om dan in dezelfde periode een jaar eerder. Het volume nam met bijna 4% af. Bij meubelzaken was de afname zelfs 17%.
lees verder
Interfloor vernieuwt Globe Project
De komende weken wordt de in kleur vernieuwde Globe Project Econylģ Yarn gelanceerd, volgens Interfloor de eerste en reeds jaren best verkochte Econyl tapijtcollectie van Nederland!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden