Update Mexform traprenovatie

Woensdag 28 september 2022

PPC komt met een update van het traprenovatie label Mexform. Mexform heeft een vijftal nieuwe decoren aan het assortiment toegevoegd die aansluiten bij de huidige woontrends.
Update Mexform traprenovatie

Mexform heeft bij deze update de decoren laten inspireren door Italië. De namen hebben namelijk allemaal een Italiaanse tongval: Vesuvius Zwart Houtnerf, Giaveno Warm Noten, Bussoleno Eik Grijs, Monticiano Eik Natuur en Urbino kasteel Eik Antriciet.

 

Alle nieuwe decoren hebben een warme huiselijke uitstraling met een voelbare structuur. Ook worden de Mexform decoren gekenmerkt door een luxe uitstraling met een prachtige nerf. Dat maakt ze levendig en authentiek. Daarnaast zijn de L-kappen, U-kappen, stootborden en hoeklatten 22/22 ook verkrijgbaar in het zwart, waardoor de zijkanten nu ook volledig in deze trend kleur zijn af te werken. Net als bij de andere twaalf decoren zijn deze traptreden voorzien van een strakke rechte neus en maak je de trap helemaal af met de Mexform trapverlichting en bijpassende trapleuning. Door de combinatie van diverse stijlcomponenten ontstaat er een nieuwe eigen stijl op de trap.

 

Bestaande trappen zijn prachtig te moderniseren met complete renovatietreden. Hiermee sluit de trap perfect aan op de vloer en zorgt voor een mooie basis, passend bij ieder interieur. Mexform heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van traprenovatie. Ze bieden verschillende afwerkingsmogelijkheden voor een professionele totaalrenovatie van de trap.

 

PPC introduceert daarnaast de nieuwe traprenovatie besteltool. In deze besteltool kan er gekozen worden uit drie merken traprenovatie: Mexform, Trenovo en Natural Wood. Van elk merk staan alle producten bij elkaar in deze traprenovatie besteltool. In drie makkelijke stappen kan bepaald worden welke producten je nodig hebt voor je complete traprenovatieproject. Dit bespaart veel tijd.Links

www.plintenenprofielencentrale.nl

Tags

nieuws, interieur, trap, trapbekleding, traprenovatie, decoren, italie, italiaans, inspiratie, besteltool, modernisering, traptreden, structuur, voelbaar, huiselijk, kappen, stootborden, hoeklatten, #mexform, #trenovo, #naturalwood, #ppc, #plintenenprofielencentrale

Gerelateerd nieuws
 
Houten vloer voor vloerverwarming
lees verder
Mflor exposant op Bau
Bau München is een van de grootste bouwbeurzen van Duitsland en trekt veel internationale bezoekers. Mflor presenteert zich met een eigen stand.
lees verder
Marktrapport over vloeren
Marktdata publiceert een nieuw rapport over de vloerenmarkt, waarin o.a. wordt geconstateerd dat de consument prijsgevoeliger aan het worden is.
lees verder
 
Ecologische recyclingvloer Meister
lees verder
Centralisatie Unilin voor klanten
Unilin Flooring Nederland is de organisatie achter de diverse vloerenactiviteiten van Unilin in Nederland, met sinds enige tijd een nieuw hoofdkantoor in eigen kantoor in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden