'Waar' opent drie winkels dankzij crowdfunding

Donderdag 17 april 2014

Cadeauwinkel 'Waar' kan na een succesvolle crowdfundingcampagne drie nieuwe winkels openen. De duurzame cadeauwinkels (onder meer woonaccessoires, lampen en kleinmeubelen), die producten uit de hele wereld verkopen, worden deels gefinancierd door het publiek.
'Waar' opent drie winkels dankzij crowdfunding

De laatste inzamelingscampagne, die eind vorig jaar werd opgezet, leverde zoveel op, dat 'Waar' twee winkels meer kan openen dan verwacht. 

Na vijf dagen was het doelbedrag van 25 duizend euro al bereikt. Na zestig dagen stond de teller op ruim 83 duizend euro. De elfde en twaalfde vestiging zullen deze maand hun deuren openen in Citymall Almere en Stadshart Zoetermeer, beide onderdeel van Unibail-Rodamco. 'Een winkel die pas opent als het publiek er brood in ziet, dat moet wel een succes worden', aldus een woordvoerder. Waar de dertiende winkel wordt geopend is nog niet bekend.

 

Alle producten in de collectie van 'Waar' hebben een duurzaamheidskeurmerk. Ook in de winkel zelf staat duurzaamheid centraal. Zo wordt voor de inrichting gebruikgemaakt van FSC-hout en gerecycled karton. De cadeaus wordt ingepakt in recycled en fairtrade papier.

 

Bron : RetailNewsLinks

www.ditiswaar.nl
www.retailnews.nl

Tags

woonaccessoire, lamp, kleinmeubel

Gerelateerd nieuws
 
Secto wint van Eglo
lees verder
 
Iconic Eyes van Moooi
lees verder
 
Veel inspiratie op DWI
lees verder
Showup 2019 start
Seletti is via Van Mokum opnieuw present op de komende, dertiende Showup: vakbeurs voor Home & Gift, die zondag 3 februari van start gaat.
lees verder
Vakbeurs DWI voorjaar 2019
De voorjaarseditie van de Vakbeurs in DWI (De Woonindustrie) staat weer op stapel. Van zondag 10 tot en met woensdag 13 februari zal Nieuwegein uitpuilen van noviteiten en inspiratie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden