'Waar' opent drie winkels dankzij crowdfunding

Donderdag 17 april 2014

Cadeauwinkel 'Waar' kan na een succesvolle crowdfundingcampagne drie nieuwe winkels openen. De duurzame cadeauwinkels (onder meer woonaccessoires, lampen en kleinmeubelen), die producten uit de hele wereld verkopen, worden deels gefinancierd door het publiek.
'Waar' opent drie winkels dankzij crowdfunding

De laatste inzamelingscampagne, die eind vorig jaar werd opgezet, leverde zoveel op, dat 'Waar' twee winkels meer kan openen dan verwacht. 

Na vijf dagen was het doelbedrag van 25 duizend euro al bereikt. Na zestig dagen stond de teller op ruim 83 duizend euro. De elfde en twaalfde vestiging zullen deze maand hun deuren openen in Citymall Almere en Stadshart Zoetermeer, beide onderdeel van Unibail-Rodamco. 'Een winkel die pas opent als het publiek er brood in ziet, dat moet wel een succes worden', aldus een woordvoerder. Waar de dertiende winkel wordt geopend is nog niet bekend.

 

Alle producten in de collectie van 'Waar' hebben een duurzaamheidskeurmerk. Ook in de winkel zelf staat duurzaamheid centraal. Zo wordt voor de inrichting gebruikgemaakt van FSC-hout en gerecycled karton. De cadeaus wordt ingepakt in recycled en fairtrade papier.

 

Bron : RetailNewsLinks

www.ditiswaar.nl
www.retailnews.nl

Tags

woonaccessoire, lamp, kleinmeubel

Gerelateerd nieuws
Outdoor noviteiten van Kettal
Kettal, de Spaanse fabrikant van outdoormeubelen, toonde zijn nieuwe collecties in Milaan.
lees verder
Dost van Puik door Koens
Een sneak preview van een nieuwe lid van de Dost collectie van Puik: een nieuwe bank!
lees verder
Starled van Deknudt Mirrors
Het tuinseizoen is weer begonnen. Deknudt Mirrors speelt hierop in door aandacht te vragen voor Starled, een spiegel die tegelijk een draagbare lamp is.
lees verder
Nieuw directieteam Zuiver
Interieurbedrijf Zuiver heeft een nieuwe managing director: Pieter Hogenhout. Oprichters Richard Halberstadt en Arjen Lubbes treden terug uit de directie.
lees verder
Tube van Vibia
Het Spaanse lampenmerk Vibia introduceert Tube. Een verlichtingssysteem om licht horizontaal en verticaal uit te breiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden