'Waar' opent drie winkels dankzij crowdfunding

Donderdag 17 april 2014

Cadeauwinkel 'Waar' kan na een succesvolle crowdfundingcampagne drie nieuwe winkels openen. De duurzame cadeauwinkels (onder meer woonaccessoires, lampen en kleinmeubelen), die producten uit de hele wereld verkopen, worden deels gefinancierd door het publiek.
'Waar' opent drie winkels dankzij crowdfunding

De laatste inzamelingscampagne, die eind vorig jaar werd opgezet, leverde zoveel op, dat 'Waar' twee winkels meer kan openen dan verwacht. 

Na vijf dagen was het doelbedrag van 25 duizend euro al bereikt. Na zestig dagen stond de teller op ruim 83 duizend euro. De elfde en twaalfde vestiging zullen deze maand hun deuren openen in Citymall Almere en Stadshart Zoetermeer, beide onderdeel van Unibail-Rodamco. 'Een winkel die pas opent als het publiek er brood in ziet, dat moet wel een succes worden', aldus een woordvoerder. Waar de dertiende winkel wordt geopend is nog niet bekend.

 

Alle producten in de collectie van 'Waar' hebben een duurzaamheidskeurmerk. Ook in de winkel zelf staat duurzaamheid centraal. Zo wordt voor de inrichting gebruikgemaakt van FSC-hout en gerecycled karton. De cadeaus wordt ingepakt in recycled en fairtrade papier.

 

Bron : RetailNewsLinks

www.ditiswaar.nl
www.retailnews.nl

Tags

woonaccessoire, lamp, kleinmeubel

Gerelateerd nieuws
DWI: Zomerreces en nieuwe exposanten
Vlak voor het zomerreces heeft de Woonindustrie veel nieuws te melden. De samenwerking met BNS Crisp is verlengd en er starten verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Marc Chardonnens naar DWI
De Woonindustrie wil hét inspiratie- en inkoopplatform voor de woonbranche in Nederland worden. Daarom wordt Marc Chardonnens, voorheen werkzaam voor Trendz, aan het team van DWI toegevoegd.
lees verder
Lightmatters gaat lichtstudio's openen
In een interview met Twinkle magazine zegt Leon de Haas van Lightmatters dé verlichtingsspecialist van Nederland te willen worden. Om dit te bereiken wil Lightmatters online én met fysieke winkels werken, die omgebouwd worden tot lichtstudio's.
lees verder
Innovatie en inspiratie op Showup
Op zondag 1 en maandag 2 september 2019 staat Expo Haarlemmermeer weer in het teken van Showup, de halfjaarlijkse beurs voor de home-, gifts- & kidsbranche.
lees verder
LZF introduceert verrassend ontwerp Thesis
De Spaanse verlichtingsfabrikant LZF introduceert Thesis. Een nieuwe lampenserie van architect en designer Ramón Esteve.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden