'Waar' opent drie winkels dankzij crowdfunding

Donderdag 17 april 2014

Cadeauwinkel 'Waar' kan na een succesvolle crowdfundingcampagne drie nieuwe winkels openen. De duurzame cadeauwinkels (onder meer woonaccessoires, lampen en kleinmeubelen), die producten uit de hele wereld verkopen, worden deels gefinancierd door het publiek.
'Waar' opent drie winkels dankzij crowdfunding

De laatste inzamelingscampagne, die eind vorig jaar werd opgezet, leverde zoveel op, dat 'Waar' twee winkels meer kan openen dan verwacht. 

Na vijf dagen was het doelbedrag van 25 duizend euro al bereikt. Na zestig dagen stond de teller op ruim 83 duizend euro. De elfde en twaalfde vestiging zullen deze maand hun deuren openen in Citymall Almere en Stadshart Zoetermeer, beide onderdeel van Unibail-Rodamco. 'Een winkel die pas opent als het publiek er brood in ziet, dat moet wel een succes worden', aldus een woordvoerder. Waar de dertiende winkel wordt geopend is nog niet bekend.

 

Alle producten in de collectie van 'Waar' hebben een duurzaamheidskeurmerk. Ook in de winkel zelf staat duurzaamheid centraal. Zo wordt voor de inrichting gebruikgemaakt van FSC-hout en gerecycled karton. De cadeaus wordt ingepakt in recycled en fairtrade papier.

 

Bron : RetailNews



Links

www.ditiswaar.nl
www.retailnews.nl

Tags

woonaccessoire, lamp, kleinmeubel

Gerelateerd nieuws
 
Zeg eens A tegen Arturo Alvarez
lees verder
 
LED verlichting niet verplicht
lees verder
Divers aanbod op Spotlight
Op 8 en 9 maart vindt in Nieuwegein de voorjaarseditie van vakbeurs Spotlight plaats. Hier wordt een uitgebreid aanbod aan decoratie-artikelen getoond. Van woonaccessoires, homedeco, design, gifts, gedekte tafel, speelgoed, tot stationery en lifestyle.
lees verder
Verplichte overstap naar led
U wist het al? Vanaf 1 juli 2020 mogen bedrijven in Nederland alleen nog maar led gebruiken. Dit vraagt om forse investeringen, het roept vragen op en er is sprake van scepsis over de kwaliteit van ledverlichting. De NSVV geeft antwoorden.
lees verder
 
Nieuwe bestuursvoorzitter Elvang
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden