Voel de natuur van Noorwegen

Maandag 27 mei 2024

De nieuwe Authentic Hervik pvc-vloercollectie van Mflor is gebaseerd op de fraaie natuur van de noorse fjorden.
Voel de natuur van Noorwegen
Voel de natuur van Noorwegen Voel de natuur van Noorwegen Voel de natuur van Noorwegen Voel de natuur van Noorwegen

Vernoemd naar het Hervikfjord en geïnspireerd op de adembenemende natuur van Noorwegen met haar eindeloze dennenbossen; dat is de nieuwe Mflor Authentic Hervik collectie. Met het rustieke dennenhoutdessin brengen zes natuurlijke tinten charme in elke ruimte en voegen de prachtige nerfpatronen van het dennenhout extra textuur toe. Je voelt de natuur van Noorwegen.

 

De 150 x 23 cm grote stroken verschijnen in zes natuurlijke kleuren. Naast rustige lichte tinten bevat de collectie ook enkele prachtige, donkerdere kleuren die een ruimte een fijn en warm gevoel geven. De collectie wordt geproduceerd met een dubbele film, dat wil zeggen twee unieke dessins per kleur, waardoor er een grote verscheidenheid aan stroken ontstaat, wat de vloer een zeer levendige en realistische uitstraling geeft.

 

Voelbare ‘Natural Touch’

Alle collecties van Mflor hebben een prachtige, natuurlijk ogende embossing, maar, net als alle Authentic-series van Mflor, heeft de nieuwe Authentic Hervik een extra touch, een ‘Natural Touch’. Met deze ‘in register embossing’-techniek loopt de oppervlaktestructuur precies gelijk met het dessin. Dit zorgt voor de meest natuurlijke beleving van de vloer; knoesten zien is knoesten voelen!

 

Bescheiden veelzijdigheid

Het robuuste dennendessin van de Authentic Hervik leent zich perfect voor een stoere, industriële omgeving. De grove houtstructuur en donkere kleuren combineren uitstekend met de hardere materialen die je in de industriële woonstijl tegenkomt, zoals beton en staal.

 

Maar de Hervik is bescheiden in zijn veelzijdigheid. Door zijn Scandinavische roots past de vloer net zo goed in een Scandinavische woonstijl. Het contrast van rustige tinten en natuurlijke accessoires met de grove dennenstructuur van de Hervik-stroken creëert een rustgevende en evenwichtige sfeer die een ruimte opent en verlicht.

 

De nieuwe Authentic Hervik is van 29-31 mei 2024 op de beurs Design District in Rotterdam op de gezamenlijke stand van Mflor en Textiles & More (standnummer V53) te vinden. Uiteraard is iedereen welkom om deze nieuwe collectie te bewonderen.

 

Speciaal als ondersteuning van de Mflor dealers stelt het bedrijf de beelden van deze collectie, een set flyers en een social media pakket ter beschikking. De nieuwe collectie wordt momenteel al uitgeleverd via de groothandels Unilin (Peitsman) en Intr.

 

Nieuwe Authentic Hervic collectie is hier te vinden.Links

www.mflor.com
www.designdistrict.nl
www.textilesandmore.eu/

Tags

nieuws, interieur, collectie, authentic, embossing, registered, pvcvloeren, vloeren, lijmvloer, gluedown, dryback, inspiratie, fjorden, noorwegen, beurs, presentatie, introductie, kleuren, uitstraling, socialmedia, beelden, foto, groothandel, distributie, projecten, #mflor, #authentic, #hervik, #designdistrict, #textilesandmore, #tenm, #unlin, #peitsman, #intr, #yepp

Gerelateerd nieuws
Mogelijke overname Carpetright UK
Tapi wil Carpetright UK overnemen nadat dit bedrijf in grote financiŽle problemen is gekomen.
lees verder
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Groei Kijk op Gordijnen
De franchiseformule Kijk op Gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
Carpetright UK op rand faillissement
Carpetright heeft in Groot BrittaniŽ een verzoek ingediend om een bewindvoerder aan te stellen, terwijl het werkt aan een nieuwe financiering of een overname.
lees verder
 
Creatief eindexamen
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden