Vijftiende De Bommel winkel

Maandag 06 november 2023

De meubelmakers van De Bommel Meubelen timmeren niet alleen aan meubelen, maar ook aan de weg. Binnenkort opent een vijftiende winkel van het bedrijf.
Vijftiende De Bommel winkel

De Bommel Meubelen heeft een eigen logistieke dienst, drie meubelmakerijen, veertien winkels, een webshop, een distributiecentrum en krijgt er deze maand nog een winkel bij. Deze maand opent de nieuwste woonwinkel in Alkmaar, in het voormalige pand van Woononline.


De verbouwing is in volle gang en daarna biedt het bedrijf 4.000m2 aan wooninspiratie aan zijn klanten. De Bommel is nog op zoek naar nieuwe personeelsleden.Links

www.debommelmeubelen.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, zitmeubel, bed, woonartikel, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, woonwinkel, detailhandel, winkelformule, #debommelmeubelen

Gerelateerd nieuws
 
Designplus Award winnaars
lees verder
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Meubels voor binnen en buiten
Het Zweedse lifestylemerk Bebó Objects ontwerpt meubilair waarmee het bedrijf de grenzen tussen binnen en buiten wil doorbreken. Dit voorjaar introduceert de firma verschillende nieuwe modellen.
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden