Duurzame gordijnencollectie

Maandag 06 november 2023

De nieuwste EFF-gordijncollectie, waar duurzaamheid centraal staat, is toegevoegd aan de Lifestyle collectie van Headlam.
Duurzame gordijnencollectie

De nieuwe collectie van Headlam bestaat uit drie Re-Life interieurstoffen, allen gemaakt van gerecyclede materialen. De Eco Friendly Fabrics of EFF-collectie richt zich op het gebruik van materialen die volgens de grossier goed zijn voor de planeet, zonder in te leveren op stijl. Het materiaal komt van een bestaand consumentenproduct, denk hierbij aan PET-flessen, visnetten, oude kleding enzovoorts, dat opnieuw wordt verwerkt tot een basismateriaal waarvan nieuwe producten worden gemaakt.

1. De gordijnstof Believe biedt een transparante, nonchalante en toch elegante uitstraling. Deze gordijnstof heeft negentien verschillende kleuropties en heeft volgens Headlam een bijzondere weving.

 

2. De gordijnstof Evolve is een overgordijn in maar liefst 24 prachtige kleuren.

 

3. De gordijnstof Patience is tevens een overgordijn met nog meer, 28, verschillende kleuren.

 

Duurzaamheid is soms een complex onderwerp. Daarom staat op iedere staal een QR-code, die verwijst naar de Lifestyle-Interior website. Op deze site is uitgebreid te lezen waar de Eco Friendly Fabrics-collectie voor staat en uit bestaat.Links

www.headlam.nl
www.lifestyle-interior.nl

Tags

nieuws, interieur, gordijnen, collectie. lifestyle, duurzaam, eco, grondstoffen, natuurlijk, circulair, dimensie, kleuren, overgordijn, gordijnstof, ecofriendly, kleurenvariatie, elegant, transparant, dimensie, petflessen, visnetten, kleding, #headlam, #lifestyleinterior, #relife, #eff, #ecofriendlyfabrics

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder
Stille revolutie in horren
Horrenfabrikant Unilux uit het Brabantse Boxtel introduceert de vernieuwde Plisséfit Hordeur: een stille revolutie in horren.
lees verder
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden