Vijf nieuwe banken voor Ginger

Woensdag 13 januari 2021

Betaalbaar Design. Dat is waar Ginger voor staat. De nieuwe collectie is hier en bestaat uit vijf nieuwe banken: Player, Pine, Kisses, Domino en Love Island. Alleen al de namen moeten de interesse wekken.
Vijf nieuwe banken voor Ginger
Vijf nieuwe banken voor Ginger Vijf nieuwe banken voor Ginger Vijf nieuwe banken voor Ginger

Ginger is een label van LS Developments, dat weer een dochteronderneming is van ES Group. Het merk staat voor meubels in het middensegment, voor de jongere consument, of hen met een jonge geest. De nieuwe banken zijn ontworpen door vaste designers Marita Jansen en Mike Jaski. Zij halen naar eigen zeggen inspiratie uit de nieuwste trends en ontwikkelingen, maar denken vooral na over wat iemand wil die nét out of the box denkt.

 

De vijf verschillende banken moeten voor elke consument wat wils bieden. Van een elementenbank tot een klassieke vier zitter. Love Island, is volgens Ginger zo zacht en smaakvol als een marshmallow, met ook echt een eilandvorm. Het model past in elke woonkamer door zijn compacte afmetingen en heeft een zacht maar stevig zitcomfort.

 

Domino lijkt op het bestaande model Fennel. De elementenbank biedt veel losse onderdelen: eenzitters, hoeken, een dormeuse, een hocker, linkse en rechtse 1-armige elementen. Het zitcomfort is stevig, de uitstraling en het gevoel zijn neutraal. Domino kan volgens Ginger tegen een stootje of vlek en is daardoor de ideale familiebank. De bank Pine is volgens het bedrijf ingenieus en speels, met rolkussens en dikke dubbele naden. Dit moet de bank designkarakter geven. Kisses tenslotte heeft zachte met ingeschoven middenlijn, die eruit zien als kussend lippen. Zacht en toch stevig in het zitcomfort. Dit model is een elegante verschijning op zijn hoge poten.

 

Natuurlijk zijn de banken beschikbaar in veel verschillende stoffen. De nieuwe stoffencollectie van Ginger bestaat uit zachte stoffen, maar ook unieke patronen en structuren. Het kleurenpalet omvat zowel natuurlijke tinten als sterke combinaties.Links

www.gingerhome.nl
www.easysofa.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, meubel, bank, fauteuil, zitten, zitmeubel, poef, plaid, kleed, tafel, bijzettafel, woon, #easysofa, #gingerhome, #esgroup

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe directeur Ronald Schmitt
lees verder
Showup voorjaar vervalt
De voorjaarseditie editie van Showup was al verplaatst naar maart, maar de allesverwoestende corona-crisis haalt ook alweer een streep door deze editie.
lees verder
Digitaal platform
Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
lees verder
Vrees voor faillissementen en ontslagen
Uit een flitspeiling onder leden heeft Inretail geconstateerd dat veel ondernemers snel moeten gaan afslanken en er paniek aan het ontstaan is. Inretail vraagt kabinet dan ook om de juiste maatregelen te nemen.
lees verder
Anton Sanders plotseling overleden
Inretail meldt triest nieuws: voorzitter Anton Sanders is plotseling overleden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden