Verschatse naar Lamett

Zaterdag 28 augustus 2021

Bij parketproducent en distributeur Lamett is Thomas Verschatse begin deze maand gestart als sales manager Belux. Naast parket heeft hij ook rigid-core vinylvloeren onder zijn hoede.
Verschatse naar Lamett

In april meldden we nog dat Thomas Verschatse (foto; Linked) was gestart als business development manager voor de rigid Coretec® vloeren van US Floors. Maar al snel bleek er een verschil van inzicht over de te varen koers, waarna in onderling overleg werd besloten om niet met elkaar door te gaan.

Nu is Verschatse na een decennialange ervaring in de vloerindustrie bij Unilin (Quick-step) als sales manager Belux aan de slag gegaan bij het in 2005 door Bruno Descamps opgerichte Lamett. Dit bedrijf produceert en distribueert voornamelijk parketvloeren en heeft eind 2017 Parquetvinyl (rigid core vinylvloeren) aan het assortiment toegevoegd.
Links

www.coretecfloors.be
www.coretecfloors.com
www.lamett.eu
www.unilin.com
www.usfloorsllc.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, lvt, stroken, plank, parket, tegel, rigid, rigid core, core, coretec, stoffering, egalisatie, personalia, #coretec, #usfloors, #unilin, #lamett

Gerelateerd nieuws
Innovatieve vloer in 3D geprint huis
In Beckum, in het Duitse Noordrijn-Westfalen, werd onlangs het eerste geprinte huis van Duitsland geopend. De vloer in dit innovatieve gebouw is afkomstig van de nabij gevestigde fabrikant Meisterwerke.
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Coretec weer op TV
lees verder
Incoda succesvol verlopen
De Incoda in Gorinchem was een zeer geanimeerde beurs met een prima uitstraling. Dat maakt het tot een succes, al is het aantal bezoekers een stukje lager geweest dan de beurs voor de pandemie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden