Verkoop koopwoningen 25% groei

Dinsdag 22 april 2014

Goed nieuws! In de eerste drie maanden van 2014 wisselden 28.963 woningen in Nederland van eigenaar, ruim 25 procent meer dan een jaar eerder.
Verkoop koopwoningen 25% groei

Bestaande koopwoningen waren in maart 2,1 procent goedkoper dan in maart 2013. De prijsdaling ten opzichte van een jaar eerder is groter dan in februari, toen bestaande koopwoningen 1,7 procent goedkoper waren dan een jaar eerder.
Hoewel de prijzen van bestaande koopwoningen nog steeds lager zijn dan een jaar eerder, zijn de prijzen de afgelopen 9 maanden gestabiliseerd, zie ook de grafiek met de prijsindex.

In maart 2014 lagen de prijzen op ongeveer hetzelfde niveau als in november 2002. Ten opzichte van augustus 2008, toen de huizenprijzen een piek bereikten, bedroeg de prijsdaling 20,5 procent.Links

www.cbs.nl

Tags

cbs prijsindex huis, huizen, prijzen, groei, verkoop, koopwoning

Gerelateerd nieuws
Woonretail 2019 groeiwinnaar
De Nederlandse detailhandel heeft in 2019 3,4% meer omzet geboekt dan vorig jaar, online bijna 17%. Het volume nam met 2,5% toe. December scoorde +5,1%. De interieurbranche is de grote winnaar in 2019.
lees verder
Voorjaar in veelzijdig ETC
Op maandag 3 en dinsdag 4 februari vond de voorjaarseditie van de ETC Design Experience plaats. Er werd een jubileum gevierd, er werden plannen gesmeed en er was vooral veel moois te zien van de exposanten.
lees verder
Woonwinkel Kaky verhuisd
Woonwinkel Kaky is per 1 februari verhuisd naar een nieuwe, grotere locatie in Almere Centrum aan de Schutterstraat 10.
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden