Verkoop koopwoningen 25% groei

Dinsdag 22 april 2014

Goed nieuws! In de eerste drie maanden van 2014 wisselden 28.963 woningen in Nederland van eigenaar, ruim 25 procent meer dan een jaar eerder.
Verkoop koopwoningen 25% groei

Bestaande koopwoningen waren in maart 2,1 procent goedkoper dan in maart 2013. De prijsdaling ten opzichte van een jaar eerder is groter dan in februari, toen bestaande koopwoningen 1,7 procent goedkoper waren dan een jaar eerder.
Hoewel de prijzen van bestaande koopwoningen nog steeds lager zijn dan een jaar eerder, zijn de prijzen de afgelopen 9 maanden gestabiliseerd, zie ook de grafiek met de prijsindex.

In maart 2014 lagen de prijzen op ongeveer hetzelfde niveau als in november 2002. Ten opzichte van augustus 2008, toen de huizenprijzen een piek bereikten, bedroeg de prijsdaling 20,5 procent.Links

www.cbs.nl

Tags

cbs prijsindex huis, huizen, prijzen, groei, verkoop, koopwoning

Gerelateerd nieuws
Opnieuw groei retailomzet
De Nederlandse detailhandel heeft in februari 4,3% meer omgezet dan in februari 2018, het volume was 3,5% hoger. De omzet van zowel food als non-food steeg. De interieursegmenten deden het zelfs uitstekend!
lees verder
Uitgever Residence failliet
Pelican Media, de uitgever van onder meer Residence, het magazine voor de verkoop van exclusieve huizen, is gisteren failliet verklaard.
lees verder
NNI-forecast van Li
Lidewij Edelkoort presenteert binnenkort namens het NNI de trendforecast Interior & Lifestyle 2021: een dialoog tussen food en interieur.
lees verder
 
Hoefakker ceo Keijsers
lees verder
Pfleiderer versterkt het bestuur
Pfleiderer versterkt zijn raad van bestuur. Hiermee wil het Duitse bedrijf de versnelde groei en de implementatie van de bedrijfsdoelstelling voor 2021 ondersteunen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden