Veel bezoek Trendz beurs

Woensdag 25 augustus 2021

De inkoopbeurs Trendz Najaar is op 22, 23 en 24 augustus bezocht door 5.508 professionals. Dat zijn bijna tweeduizend bezoekers meer dan de vorige editie van Trendz Najaar in 2020.
Veel bezoek Trendz beurs
Veel bezoek Trendz beurs Veel bezoek Trendz beurs

Ook het exposantenaantal was flink gegroeid ten opzichte van een jaar eerder: van 87 naar 163 exposanten, waardoor de volledige beurshal op de begane grond volgeboekt was. 'Wij zijn zo ongelofelijk enthousiast! Na zo’n lange tijd zonder beurs is het leuk en spannend tegelijk om de eerste in Nederland te zijn. Na drie dagen beurs kunnen we niets anders zeggen dan dat we meer dan tevreden zijn. We zijn weer hard op weg om terug te keren naar de aantallen van voor corona,' zegt Mascha de Bruin namens Trendz. In 2019 waren er bijna 290 exposanen en bijna 9.800 bezoekers. Daarna verlegde organisator Easyfairs het zwaartepunt  naar de groen-sector. Vorig jaar had de organisatie logischerwijs veel last van de gevolgen van corona, maar heeft het wel aangedurfd toch een veilige beurs neer te zetten.


Trendz vormt al jarenlang met haar najaarseditie in augustus de symbolische aftrap van het nieuwe beursseizoen in Nederland. De Bruin: 'Dit jaar waren alle ogen op ons gericht, omdat iedereen razend benieuwd was hoe de eerste zakenbeurs in Nederlands sinds lange tijd zou gaan verlopen. Met bijna 2.000 bezoekers meer, en een verdubbeling van exposantenaantallen ten opzichte van najaar 2020 is deze vuurdoop geslaagd. Want zo voelde het toch wel. Na zo’n lange pauze is het weer even wennen en aftasten, maar eigenlijk verliep alles misschien nog wel beter dan voor corona. Exposanten en bezoekers hadden zich goed voorbereid, daar zijn wij hen zeer dankbaar voor. En de geluiden tijdens, maar ook nu na beurs zijn positief.'

 

Die positieve geluiden zijn te danken aan de hoge kwaliteit van de bezoeker die Trendz Najaar bezocht en het aantal bezoekers dat Trendz voor het eerst heeft bezocht. 'We zagen net als vorig jaar dat mensen die nu Trendz bezoeken, dat heel bewust en doelgericht doen. Hierdoor hebben onze exposanten goed zaken gedaan, waarbij onze bezoekers konden profiteren van een volgeboekte beurshal op de begane grond met een veelzijdig assortiment. Daarnaast werd onze full service formule met een gratis hapje en een drankje weer erg gewaardeerd. Daarmee blijven we ons onderscheiden en behouden we het gemoedelijke en gastvrije karakter waar Trendz bekend om staat,' aldus De Bruin.

 

Naast een beursvloer met maar liefst 163 exposanten, was er ook een Trendz Café en het Bloem & Bladplein. Hier werden bezoekers bijgepraat door verschillende experts over de laatste trends en ontwikkelingen. Op het Bloem & Bladplein waren ook diverse demo’s bij te wonen die eveneens werden uitgezonden in het Trendz Café. Naar aanleiding van deze demo’s werden ook de mooiste bloemcreaties uitgekozen. De Bruin: 'De beurs voelde weer als van ouds. Je merkt aan alles en iedereen dat het live zakendoen, de producten zien, voelen en ruiken flink gemist is. We zijn blij dat het nu weer mogelijk is en met deze succesvolle editie in ons achterhoofd, gaan we met veel vertrouwen door naar onze voorjaarseditie van Trendz die gepland staat op 9, 10 en 11 januari 2022 in Gorinchem.'Links

www.trendzvakbeurzen.nl
www.easyfairs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, winkelier, retail, decoratie, accessoire, bloemist, florist, plant, tuin, outdoor, home & living, homedecoratie, kerst, pasen, christmas, stationary, papierwaren, bloemist, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, woonkamer, #trendz, #trendzgorinchem, #easyfairs, #trendzvakbeurzen

Gerelateerd nieuws
Honingkleurige glaskunst
Het Tsjechische Rückl is gespecialiseerd in het eeuwenoude ambacht van het glasblazen. Sinds 2017 vaart het bedrijf een moderne koers, met nieuwe collectie ontwikkeld door Rückl Art Director Rony Plesl.
lees verder
Gelukkig bij Nancy Homestore
[sponsored artikel] - In het Centrum van Rotterdam zit de showroom van Nancy Homestore: een interieurzaak die met winkel en webshop er naar streeft om mensen blijer en gelukkiger te maken.
lees verder
Cyberveiligheid moet omhoog
Inretail inventariseerde onder aangesloten winkels de status van de cyberveiligheid en roept op om hierin te investeren.
lees verder
Unieke interieurstukken verzameld
Interieurontwerpbureau Equilibre Interiors stelt sinds kort haar entrepot in Amsterdam Noord onder de noemer Equilibre Heritage open voor liefhebbers van vintage meubels en objecten.
lees verder
 
DWI verplaatst MDXL Project & Interieur
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden