Kleurrijk modulair wandsysteem

Woensdag 25 augustus 2021

MK by Mippe - Michiel en Katelijn voor intimi - lanceren met Sweet op Showup hun eerste Dutch Design productlijn. Het kleurrijke Sweet modulair wandsysteem valt volgens het bedrijf op door zijn eenvoud.
Kleurrijk modulair wandsysteem
Kleurrijk modulair wandsysteem Kleurrijk modulair wandsysteem

Het Sweet wandsysteem is een modulair systeem waarmee de gebruiker eindeloos kan variëren. De stalen wandplankjes, haakjes, rekjes en multifunctionele schaaltjes kunnen op vele manieren worden gecombineerd en zijn voorzien van een fijne poedercoating in kleuren als Yummy Yellow, Fluffy Pink en Popsicle Purple.

 

Wat volgens MK by Mippe ontbrak in de wereld van design, produceren ze nu met Sweet zelf. De schaaltjes en ophangsystemen zijn volgens hen van zeer hoogwaardige kwaliteit en vallen op door hun eenvoud. De schaaltjes zijn overigens ook los van het ophangsysteem te gebruiken, bijvoorbeeld als onderzetter.

 

MK by Mippe is op 5 en 6 september exposant tijdens Showup in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, standnummer H320. Het Sweet wandsysteem wordt daar voor het eerst getoond aan het grote publiek.Links

www.mkbymippe.com
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #showup, #showup21, #letsmeetagain, #mkbymippe, #sweet

Gerelateerd nieuws
Trends 24/25 volgens Heimtex
Tijdens de presentatie van de Heimtextil 24/25 werden door Annemarie Commandeur van Stijlinstituut Amsterdam de nieuwste trends toegelicht.
lees verder
 
Heimtextil-trend Plant-based
lees verder
Hogere omzet woninginrichting
In augustus heeft de Nederlandse retail 5,9% meer verkocht. Food steeg met 6,3%, non food met 4,3%. De omzet van onder andere woninginrichting is deels gestegen.
lees verder
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden