Kleurrijk modulair wandsysteem

Woensdag 25 augustus 2021

MK by Mippe - Michiel en Katelijn voor intimi - lanceren met Sweet op Showup hun eerste Dutch Design productlijn. Het kleurrijke Sweet modulair wandsysteem valt volgens het bedrijf op door zijn eenvoud.
Kleurrijk modulair wandsysteem
Kleurrijk modulair wandsysteem Kleurrijk modulair wandsysteem

Het Sweet wandsysteem is een modulair systeem waarmee de gebruiker eindeloos kan variëren. De stalen wandplankjes, haakjes, rekjes en multifunctionele schaaltjes kunnen op vele manieren worden gecombineerd en zijn voorzien van een fijne poedercoating in kleuren als Yummy Yellow, Fluffy Pink en Popsicle Purple.

 

Wat volgens MK by Mippe ontbrak in de wereld van design, produceren ze nu met Sweet zelf. De schaaltjes en ophangsystemen zijn volgens hen van zeer hoogwaardige kwaliteit en vallen op door hun eenvoud. De schaaltjes zijn overigens ook los van het ophangsysteem te gebruiken, bijvoorbeeld als onderzetter.

 

MK by Mippe is op 5 en 6 september exposant tijdens Showup in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, standnummer H320. Het Sweet wandsysteem wordt daar voor het eerst getoond aan het grote publiek.Links

www.mkbymippe.com
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #showup, #showup21, #letsmeetagain, #mkbymippe, #sweet

Gerelateerd nieuws
Inspiratie met kleurexpertise
Paint & Paper Library, het Britse merk voor verf en behang, inspireert wereldwijd interieurdesigners, architecten en veeleisende huiseigenaren met ongeŽvenaarde kleurexpertise en innovatieve ontwerpideeŽn.
lees verder
 
Nieuwe Accessoire Boetiek
lees verder
Nieuwe salesmanager Woonindustrie
Per 1 juni is Benjamin Streefkerk gestart als de nieuwe salesmanager bij De Woonindustrie. Hij heeft de ambitie om A-merken bij het interieurcentrum te betrekken.
lees verder
 
Pip najaarscollectie
lees verder
Flinke daling omzet meubelwinkels
De Nederlandse detailhandel zet bijna 3% meer om in mei, maar niet alle marktsegmenten profiteerden hiervan. Meubel- en woninginrichtingswinkels daalden behoorlijk in omzet.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden