Kleurrijk modulair wandsysteem

Woensdag 25 augustus 2021

MK by Mippe - Michiel en Katelijn voor intimi - lanceren met Sweet op Showup hun eerste Dutch Design productlijn. Het kleurrijke Sweet modulair wandsysteem valt volgens het bedrijf op door zijn eenvoud.
Kleurrijk modulair wandsysteem
Kleurrijk modulair wandsysteem Kleurrijk modulair wandsysteem

Het Sweet wandsysteem is een modulair systeem waarmee de gebruiker eindeloos kan variëren. De stalen wandplankjes, haakjes, rekjes en multifunctionele schaaltjes kunnen op vele manieren worden gecombineerd en zijn voorzien van een fijne poedercoating in kleuren als Yummy Yellow, Fluffy Pink en Popsicle Purple.

 

Wat volgens MK by Mippe ontbrak in de wereld van design, produceren ze nu met Sweet zelf. De schaaltjes en ophangsystemen zijn volgens hen van zeer hoogwaardige kwaliteit en vallen op door hun eenvoud. De schaaltjes zijn overigens ook los van het ophangsysteem te gebruiken, bijvoorbeeld als onderzetter.

 

MK by Mippe is op 5 en 6 september exposant tijdens Showup in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, standnummer H320. Het Sweet wandsysteem wordt daar voor het eerst getoond aan het grote publiek.Links

www.mkbymippe.com
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #showup, #showup21, #letsmeetagain, #mkbymippe, #sweet

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
Omzetdaling Home24
Home24 genereerde het van januari tot maart € 140 miljoen. Hiermee sluit online interieurwebshop het eerste kwartaal van 2022 af met een omzetdaling.
lees verder
 
Ikea investeert in toekomst
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden