Kleurrijk modulair wandsysteem

Woensdag 25 augustus 2021

MK by Mippe - Michiel en Katelijn voor intimi - lanceren met Sweet op Showup hun eerste Dutch Design productlijn. Het kleurrijke Sweet modulair wandsysteem valt volgens het bedrijf op door zijn eenvoud.
Kleurrijk modulair wandsysteem
Kleurrijk modulair wandsysteem Kleurrijk modulair wandsysteem

Het Sweet wandsysteem is een modulair systeem waarmee de gebruiker eindeloos kan variëren. De stalen wandplankjes, haakjes, rekjes en multifunctionele schaaltjes kunnen op vele manieren worden gecombineerd en zijn voorzien van een fijne poedercoating in kleuren als Yummy Yellow, Fluffy Pink en Popsicle Purple.

 

Wat volgens MK by Mippe ontbrak in de wereld van design, produceren ze nu met Sweet zelf. De schaaltjes en ophangsystemen zijn volgens hen van zeer hoogwaardige kwaliteit en vallen op door hun eenvoud. De schaaltjes zijn overigens ook los van het ophangsysteem te gebruiken, bijvoorbeeld als onderzetter.

 

MK by Mippe is op 5 en 6 september exposant tijdens Showup in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, standnummer H320. Het Sweet wandsysteem wordt daar voor het eerst getoond aan het grote publiek.Links

www.mkbymippe.com
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #showup, #showup21, #letsmeetagain, #mkbymippe, #sweet

Gerelateerd nieuws
Nieuwe deelnemers Incoda 2023
Organisator Easyfairs van de interieurtextielvakbeurs Incoda in Gorinchem kondigt nieuwe merken aan voor de komende editie in september 2023.
lees verder
Nieuw DC Jysk
Jysk is begonnen met de belevering van winkels in Nederland en BelgiŽ vanuit het nieuwe distributiecentrum in Lelystad. In het tijdelijke onderkomen liggen de 500 bestverkopende producten van de Deense retailer opgeslagen.
lees verder
 
HMC Next
lees verder
Vernieuwing Heimtextil
Heimtextil 2024 gaat van start met aangepaste halstructuur en apart segment voor tapijten.
lees verder
 
Interieurprofessionaldag succesvol
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden