Tweedehands in Bijenkorf

Woensdag 18 januari 2023

In de Rotterdamse Bijenkorf wordt 90m2 ingericht als shop-in-shop van Reliving, de online marktplaats voor tweedehands meubels en vintage woonaccessoires.
Tweedehands in Bijenkorf

Door samen te werken met De Bijenkorf wil Reliving een nieuwe doelgroep bereiken. Het doel van het bedrijf is om een ecosysteem te creëren waarin alle partijen in de industrie samenwerken en waarbij het ‘hergebruik van meubels’ een onderdeel wordt van elk bedrijfsmodel. Hiervoor werkt Reliving al samen met stoffeerders, meubelmakers, merken en kringloopwinkels. Zo startte in augustus 2022 al een samenwerking met Fonq.

 

Vandaag kondigt het bedrijf dus een Reliving pop-up store aan, in Bijenkorf Rotterdam. Hier is vanaf het weekeind van 21 en 22 januari een diversiteit van tweedehands meubelen en accessoires te zien. Het gaat om one-of-kind stukken die door Bijenkorf en Reliving zijn uitgezocht. Volgens ceo Ananda van Doorn vinden veel mensen het toch nog spannend om iets niet-nieuws te kopen: 'Met onze experience pop-up winkel wil Reliving laten zien dat pre-loved meubels passen in ieder interieur."

 

De shop-in-shop is in ieder geval geopend tot 18 april en de meubels worden desgewenst thuisgeleverd.Links

www.reliving.nl
www.bijenkorf.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, woninginrichter, retail, etail, winkel, online, meubelen, accessoires, decoratie, economie. meubel, meubelwinkel, e-commerce, internet, woonwinkel, online, webwinkel, webshop, marktplaats, platform, verkoop, shop-in-shop, #bijenkorf, #bijenkorfrotterdam, #fonq, #byfonq. #reliving

Gerelateerd nieuws
Consumenten minder somber
Nederlandse consumenten waren in maart voor de vijfde maand op rij minder pessimistisch dan een maand eerder. Het consumentenvertrouwen is echter nog laag.
lees verder
Aribert Guiking overleden
Freelance journalist en uitgever Aribert Guiking is vorige week overleden op 68 jarige leeftijd.
lees verder
 
Terugkoop Exterioo en Juntoo
lees verder
Nieuwe deelnemers Incoda 2023
Organisator Easyfairs van de interieurtextielvakbeurs Incoda in Gorinchem kondigt nieuwe merken aan voor de komende editie in september 2023.
lees verder
Beurs Eigen Huis bijna van start
De beurs Eigen Huis vindt dit voorjaar weer plaats, ditmaal van 24 t/m 26 maart. Zoals gewoonlijk in Jaarbeurs Utrecht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden