Tweedehands in Bijenkorf

Woensdag 18 januari 2023

In de Rotterdamse Bijenkorf wordt 90m2 ingericht als shop-in-shop van Reliving, de online marktplaats voor tweedehands meubels en vintage woonaccessoires.
Tweedehands in Bijenkorf

Door samen te werken met De Bijenkorf wil Reliving een nieuwe doelgroep bereiken. Het doel van het bedrijf is om een ecosysteem te creëren waarin alle partijen in de industrie samenwerken en waarbij het ‘hergebruik van meubels’ een onderdeel wordt van elk bedrijfsmodel. Hiervoor werkt Reliving al samen met stoffeerders, meubelmakers, merken en kringloopwinkels. Zo startte in augustus 2022 al een samenwerking met Fonq.

 

Vandaag kondigt het bedrijf dus een Reliving pop-up store aan, in Bijenkorf Rotterdam. Hier is vanaf het weekeind van 21 en 22 januari een diversiteit van tweedehands meubelen en accessoires te zien. Het gaat om one-of-kind stukken die door Bijenkorf en Reliving zijn uitgezocht. Volgens ceo Ananda van Doorn vinden veel mensen het toch nog spannend om iets niet-nieuws te kopen: 'Met onze experience pop-up winkel wil Reliving laten zien dat pre-loved meubels passen in ieder interieur."

 

De shop-in-shop is in ieder geval geopend tot 18 april en de meubels worden desgewenst thuisgeleverd.Links

www.reliving.nl
www.bijenkorf.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, woninginrichter, retail, etail, winkel, online, meubelen, accessoires, decoratie, economie. meubel, meubelwinkel, e-commerce, internet, woonwinkel, online, webwinkel, webshop, marktplaats, platform, verkoop, shop-in-shop, #bijenkorf, #bijenkorfrotterdam, #fonq, #byfonq. #reliving

Gerelateerd nieuws
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
B-Living focust op online uitbreiding
Als fusiebedrijf gespecialiseerd in glas en textiel, heeft interieurgroothandel B-Living, door strategische overnames de consumentenmarkt betreden. De onderneming wil binnen enkele jaren de helft van haar omzet online genereren.
lees verder
Dreigend faillissement Signa groep
De Oostenrijkse Signa Group, tot voor kort mede-eigenaar van onder andere De Bijenkorf, dreigt failliet te gaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden