Meister exclusief via Heditex

Woensdag 18 januari 2023

De Nederlandse groothandel Heditex wordt per 1 juli 2023 de exclusieve partner van Meisterwerke Schulte GmbH voor het gerenommeerde vloerenmerk Meister in Nederland. Vorige week is een overeenkomst tussen beide partijen ondertekend.
Meister exclusief via Heditex
Meister exclusief via Heditex Meister exclusief via Heditex

Meisterwerke is een toonaangevende fabrikant van harde vloerbedekkingen, wand- en plafondpanelen. Het maakt pvc-vrije vloeren (foto 1), waaronder ook rigid core, laminaat, parket en Lindura wood-powder-vloeren. Met het aangaan van een exclusief partnerschap voor Nederland met Heditex, wil de Duitse fabrikant van Meister haar activiteiten op de Nederlandse markt consolideren en in de toekomst verder uitbreiden.

'We zijn blij dat we in de toekomst samen met onze jarenlange partner Heditex de Nederlandse markt zullen bewerken en onze vertrouwensvolle samenwerking intensiveren,' stelt Meister sales manager Stefan Pföhler (foto 2): 'Nederland is een van onze centrale exportmarkten. Met Heditex hebben we een krachtige groothandel aan onze zijde die onze innovatieve en hoogwaardige producten al jaren met succes in de markt positioneert en zich ook in de toekomst op het premiummerk Meister zal richten.'

Directeur Jasper Ringelberg (foto 3) van Heditex voegt hieraan toe: 'Samen met Meisterwerke willen we onze groeistrategie in Nederland succesvol voortzetten en kijken we ernaar uit om nu exclusief de hoogwaardige vloer- en wandproducten op de markt te kunnen brengen.'

Eerder werd (een deel van de collecties van) Meister naast via Heditex ook nog verkocht via andere groothandels als Viehoff, De Eik en Schadébo. Viehoff werd in najaar 2021 overgenomen door Joka, gevolgd door De Eik afgelopen juli.

De vloerenactiviteiten van Schadébo werden in augustus overgenomen door Heditex. In november opende de ambitieuze grossier uit Vlaardingen nog officieel de nieuwe vestiging in Boxtel.Links

www.heditex.com
www.meister.com
www.meisterwerke.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, plafond, plafondplaat, wand, paneel, wandpaneel, plaat, wandbekleding, bekleding, stoffering, bedekking, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, pvc, lvt, keramiek, terra cotta, steen, hout, parket, visgraat, vloeren, longlife, woodpowder, pefc gecertificeerd, plank, #meister, #meisterwerke, #meisterwerkeschulte, #heditex, #schadebo, #viehoff, #deeik, #meisterdesign

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerende houten wanden
lees verder
 
Behangprimeur op Proposte
lees verder
Uitbreiding Willard
De afgelopen maanden heeft Gebrs. Willard ondanks de veranderende marktomstandigheden en teruglopende consumentenbestedingen op meerdere fronten uitgebreid.
lees verder
Nieuwe deelnemers Incoda 2023
Organisator Easyfairs van de interieurtextielvakbeurs Incoda in Gorinchem kondigt nieuwe merken aan voor de komende editie in september 2023.
lees verder
Royal Delft vloerkleden
The Wool Studio introduceert zeven prachtige vloerkleden op basis van iconische ontwerpen van Royal Delft. De eeuwenoude designs van Royal Delft zijn een inspiratie voor deze nieuwe collectie vloerkleden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden