Twee keer zoet bij Essenza

Woensdag 08 juli 2020

Essenza presenteert homewear om op te eten, maar zorgt ook voor een goede nachtrust voor de hele familie met de nieuwe Covers & Co kids collectie.
Twee keer zoet bij Essenza
Twee keer zoet bij Essenza Twee keer zoet bij Essenza Twee keer zoet bij Essenza

Allereerst de nieuwe homewear collectie van Essenza. Hiervoor werd het slaapmerk geïnspireerd door voedsel, net als bij het bedtextiel het geval is. In het kleurenpalet zijn intense kleuren van onder andere kersenrood, merengue, rabarber en kaneel terug te zien. Aangevuld met rustige blauwtonen. Voor printinspiratie grijpt Essenza terug op Nederlands kunstzinnige verleden. Bloemen van stillevens uit de voorgaande eeuwen worden gecombineerd met nieuwe technieke, vormen en kleuren.

De kledingstukken zijn volgens het bedrijf vrouwelijk en gracieus, op een comfortabele manier. Zwierige kimono’s van viscose, nachtjurkjes met kant, zachte, wijde broeken en pyjamablousejes in een A-lijn.

 

Het merk Covers & Co presenteert haar nieuwe kids collectie. De junior- en éénpersoonsdekbedovertrekken zijn - net als de rest van de collectie - gemaakt van zacht en knisperend biologisch katoen perkal. De prints dragen: Pretty Fly en Alpha-Bed (foto 3) en For Rest en Beary Much (foto 4). De collectie van Covers & Co is seasonless. Dat betekent dat deze gedurende lange tijd blijft doorlopen en Essenza zo nu en dan nieuwe items toevoegt.Links

www.essenzahome.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, dekbed, overtrek, hoes, laken, quilt, bedmode, badmode, badjas, strandlaken, handdoek, detail, retail, winkel, outlet, showroom, servies, porselein, tafelmode, tafellinen, tafellaken, tafelkleed, servet, nachtrust, #essenza, #essenzahome, #essenzahomewear, #coversandco

Gerelateerd nieuws
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
 
Beds & Bedding terug in Almere
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Recor deels gered
De kleinzonen van oprichter Corthouts nemen een deel van de meubelfabrikant Recor in Hasselt over en verhuizen het bedrijf naar Genk.
lees verder
Cirkelstickers voor op de wand
Eijffinger heeft een nieuw product: Wallpower Circles. Dit zijn ronde stickers voor een snelle make-over van een saaie muur.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden