Visgraat laminaat bij Heditex

Dinsdag 07 juli 2020

Binnenkort presenteert groothandel Heditex uit Vlaardingen nieuws in de Meister collectie: visgraat laminaat!
Visgraat laminaat bij Heditex
Visgraat laminaat bij Heditex Visgraat laminaat bij Heditex

Heditex speelt met deze nieuwe Meister visgraat laminaat collectie in op dé trend in vloerenland. Deze laminaatvloer is voorzien van de Unzip verbinding, waardoor er geen linker- en rechterdelen meer zijn! Belangrijk is dat dit zorgt voor een hogere legsnelheid en meer leggemak. Tevens treedt er minder zaagverlies op en dat zorgt dus ook voor minder afval.
 
Deze nieuwe Meister visgraat laminaat collectie is verkrijgbaar in vier eiken kleuren (foto 2 en 3) en heeft afmetingen van 155 x 620 mm.

Op vloerengebied verdeelt Heditex naast Meister ook pvc vloeren van Bodiax, waarvan recent ook een visgraat werd gebracht, maar eerder onder meer een beton-dessin. De groothandel uit Vlaardingen levert overigens ook raamdecoratie en stoffeerbenodigdheden.Links

www.heditex.com
www.meister.com
www.meisterwerke.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, laminaat pvc, lvt, keramiek, unzip, steen, hout, parket, visgraat, vloeren, #bodiax, #meister, #meisterwerke, #meisterwerkeschulte, #heditex, #meisterdesign

Gerelateerd nieuws
Effen in spotlicht bij Artex
Artex heeft een passie voor uniís. De kleuren van de stoffenfabrikant worden in de verfkeuken van het bedrijf gemaakt. Een samenspel tussen ontwerpers en verfkeukenspecialisten.
lees verder
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
Avery Dennison verdeelt Squid
Het decoratieve plakfolie Squid, van Lampe Textiles, wordt vanaf september exclusief aan de grafische industrie verdeeld door Avery Dennison.
lees verder
 
Verlies Quickstep fabrikant
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden