Traplift in huis

Donderdag 29 juni 2023

[Sponsored artikel] - Ben jij of je partner niet meer goed meer te been en het wordt steeds moeilijker de trap op te komen? Wil je graag langer in het eigen huis kunnen blijven wonen? Een traplift biedt uitkomst.
Traplift in huis

Het is snel gebeurd. Je hebt een ongeluk gehad en lopen lukt niet goed meer, je wordt stilaan een dagje ouder en raakt alsmaar moeilijker de trap op, je partner krijgt het steeds moeilijker om naar de bovenverdieping te gaan. Of wil je graag wat meer comfort en veiligheid waarmee je ook nog heel lang in de eigen woning kan blijven wonen? Twijfel dan niet langer en installeer nu al een traplift. Lees hier alles wat je daarover moet weten.

Op tijd
Voel je je eigenlijk nog veel te jong voor een traplift in je huis? Ban die gedachte maar snel uit je hoofd. Je voorbereiden op je oude dag is niets om je over te schamen. Je begint er beter tijdig aan, want sommige verbouwingen of aanpassingen vergen best wat tijd en energie. Wanneer je er vroeg aan begint, weet je zeker dat je in je eigen vertrouwde huis kan blijven wonen eens je wat moeilijker te been bent.
 
Stijlvol
Kiezen voor comfort betekent niet dat je huis niet meer stijlvol kan zijn. Een traplift voor in huis bestaat uit verschillende soorten en maten. Wil je graag een subtiel model waarbij je ook nog de trap kan gebruiken? Dan is de S100 een ideaal model voor jou. Wil je liever een wat luxueuzer model, dan kan dat zeker ook. Heb je bijvoorbeeld een stap met steile bochten? Dan kies je beter voor de S200.

Regelgeving
Net zoals bij alle ingrepen in je woning, bestaat er ook specifieke regelgeving voor trapliften. Informeer je daarom goed op voorhand. Dan ben je er zeker van dat je alles volgens de regels doet en zal je je achteraf niets beklagen. Kijk ook goed na of je geen recht hebt op subsidies. De overheid stimuleert dat mensen zo lang mogelijk in hun eigen woning kunnen blijven wonen en komt daarom soms tussen bij de installatie van trapliften. Die steunmaatregelen breiden steeds uit, dus hou het laatste nieuws daaromtrent goed in het oog.

Professioneel advies
Heb je nog vragen over de subsidies of over de praktische kant van een traplift? Dan kan je professioneel advies inschakelen. TK Home Solutions - voorheen bekend als ThyssenKrupp Home Solutions - beschikt over een groot aantal adviseurs die je met veel plezier in die keuze zullen begeleiden. Bovendien ben je zeker dat de trapliften van hoge kwaliteit zijn: comfortabel en zorgeloos wonen is dankzij hen vanzelfsprekend.


[Sponsored artikel]Links

www.homesolutions.tkelevator.com

Tags

Wonen, interieur, lift, traplift, trap, draaitrap, wenteltrap, veilig, toegankelijk, maatwerk, verdieping, lopen, slecht ter been, modulair, tweedehands, huur, huren, hulpmiddel, #homesolutions, #tkelevator, #tke, #thyssenkrupp

Gerelateerd nieuws
Jubileummodellen Natuzzi
Natuzzi Italia koos het podium van de Milan Design Week 2024 om het startschot te geven voor een uitgebreid programma van evenementen en projecten om de vijfenzestigste verjaardag van het merk te vieren.
lees verder
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als ht evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden