Traplift in huis

Donderdag 29 juni 2023

[Sponsored artikel] - Ben jij of je partner niet meer goed meer te been en het wordt steeds moeilijker de trap op te komen? Wil je graag langer in het eigen huis kunnen blijven wonen? Een traplift biedt uitkomst.
Traplift in huis

Het is snel gebeurd. Je hebt een ongeluk gehad en lopen lukt niet goed meer, je wordt stilaan een dagje ouder en raakt alsmaar moeilijker de trap op, je partner krijgt het steeds moeilijker om naar de bovenverdieping te gaan. Of wil je graag wat meer comfort en veiligheid waarmee je ook nog heel lang in de eigen woning kan blijven wonen? Twijfel dan niet langer en installeer nu al een traplift. Lees hier alles wat je daarover moet weten.

Op tijd
Voel je je eigenlijk nog veel te jong voor een traplift in je huis? Ban die gedachte maar snel uit je hoofd. Je voorbereiden op je oude dag is niets om je over te schamen. Je begint er beter tijdig aan, want sommige verbouwingen of aanpassingen vergen best wat tijd en energie. Wanneer je er vroeg aan begint, weet je zeker dat je in je eigen vertrouwde huis kan blijven wonen eens je wat moeilijker te been bent.
 
Stijlvol
Kiezen voor comfort betekent niet dat je huis niet meer stijlvol kan zijn. Een traplift voor in huis bestaat uit verschillende soorten en maten. Wil je graag een subtiel model waarbij je ook nog de trap kan gebruiken? Dan is de S100 een ideaal model voor jou. Wil je liever een wat luxueuzer model, dan kan dat zeker ook. Heb je bijvoorbeeld een stap met steile bochten? Dan kies je beter voor de S200.

Regelgeving
Net zoals bij alle ingrepen in je woning, bestaat er ook specifieke regelgeving voor trapliften. Informeer je daarom goed op voorhand. Dan ben je er zeker van dat je alles volgens de regels doet en zal je je achteraf niets beklagen. Kijk ook goed na of je geen recht hebt op subsidies. De overheid stimuleert dat mensen zo lang mogelijk in hun eigen woning kunnen blijven wonen en komt daarom soms tussen bij de installatie van trapliften. Die steunmaatregelen breiden steeds uit, dus hou het laatste nieuws daaromtrent goed in het oog.

Professioneel advies
Heb je nog vragen over de subsidies of over de praktische kant van een traplift? Dan kan je professioneel advies inschakelen. TK Home Solutions - voorheen bekend als ThyssenKrupp Home Solutions - beschikt over een groot aantal adviseurs die je met veel plezier in die keuze zullen begeleiden. Bovendien ben je zeker dat de trapliften van hoge kwaliteit zijn: comfortabel en zorgeloos wonen is dankzij hen vanzelfsprekend.


[Sponsored artikel]Links

www.homesolutions.tkelevator.com

Tags

Wonen, interieur, lift, traplift, trap, draaitrap, wenteltrap, veilig, toegankelijk, maatwerk, verdieping, lopen, slecht ter been, modulair, tweedehands, huur, huren, hulpmiddel, #homesolutions, #tkelevator, #tke, #thyssenkrupp

Gerelateerd nieuws
Partnership Nobel Capital en Comafin
De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
lees verder
Groei omzet detailhandel in oktober
De Nederlandse detailhandel zet bijna 5% meer om in oktober, het volume daalt heel licht, zo meldt het CBS.
lees verder
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden