Toni Garrn op Ambiente 2020

Woensdag 05 februari 2020

De decoratiebeurs Ambiente wordt van 7-11 februari in Frankfurt gehouden. Als VIP-gast zal ook het topmodel Toni Garrn de beurs komen bezoeken.
Toni Garrn op Ambiente 2020
Toni Garrn op Ambiente 2020 Toni Garrn op Ambiente 2020

Toni Garrn (27) uit Hamburg, is bekend als modemodel voor onder meer Burberry, Chloé, Calvin Klein en Victoria's Secret in tijdschriften als Vogue, Elle en Harpers's Bazaar. Maar daarnaast is ze ook reeds zeven jaar actief voor ontwikkelingshulp in Afrika, met name gefocust op de scholing van meisjes (Because I am a Girl).

Tot zover is verder nog geen connectie met het interieur, maar het blijkt dat ze bezig is met het decoreren van haar eigen appartement in Berlijn en daarom is ze heel opgewonden dat ze nu voor het eerst ooit een vakbeurs op dit gebied mag bezoeken.

Daarnaast zijn sociale betrokkenheid, duurzaamheid en eerlijke handel ook thema's die op Ambiente op de Messe Frankfurt aandacht krijgen. Bijvoorbeeld via samenwerking met de World Fair Trade Organisation, het Made 51-project (initiatief van UNHCR, handgemaakte dingen door vluchtelingen, zie foto's) en natuurlijk de Ethical Style Guide - een gids met fabrikanten van duurzame en ethisch vervaardigde consumentengoederen.

Met dit in gedachten neemt Toni Garrn op 10 februari 2020 deel aan een rondleiding op Ambiente.Links

www.ambiente.messefrankfurt.com
www.made51.org
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com
www.tonigarrn.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, expo, frankfurt, tendence, ambiente, #messefrankfurt, #ambiente, #tonigarrn, #made51

Gerelateerd nieuws
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder
 
Factorij steunt ondernemers
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden