Woonwinkel Kaky verhuisd

Dinsdag 04 februari 2020

Woonwinkel Kaky is per 1 februari verhuisd naar een nieuwe, grotere locatie in Almere Centrum aan de Schutterstraat 10.
Woonwinkel Kaky verhuisd

Kaky werd in 2014 gestart als een pop-up in woonaccessoires. Inmiddels is het assortiment gegroeid met meubels, verlichting, raambekleding, vloerkleden en cadeaus van verschillende labels. Sinds de opening is de winkel al een paar keer verhuisd, nu naar een gehuurd pand van 220m2 groot.

Eigenaar Eelco Boes: 'We zitten niet graag stil. Een nieuwe ruimte geeft nieuwe energie en zorgt voor een nieuwe vibe. We blijven dus graag in beweging. Niet alleen met onze collectie en assortiment, maar ook letterlijk, door ook nu weer een nieuw en mooier pand te betrekken. Bovendien mogen we elke keer weer opnieuw de winkel inrichten.'

Boes: 'We hebben een goeie mix aan items in het middensegment, aangevuld met duurdere en goedkopere producten.' Ook in de nieuwe winkel staan vaste merken als Ibride, David Trubridge, Studio Henk, Dutch Bone (van Zuiver), Zuiver en Royal Delft weer. Maar ook de labels Casalis en Mrs.Me die door Boes en zijn levenspartner Karin Lijmbach via Karmijn Agenturen in Nederland worden vertegenwoordigd.

Naast verkoop van mooie interieurproducten, geeft het Kaky-team ook interieuradvies, eventueel zelfs tot en met het volledig uit handen nemen van de restyling van iemands huis.Links

www.almerecentrum.nl
www.casalis.be
www.ibride.fr
www.kaky.nl
www.karmijn.com
www.mrsme.com
www.royaldelft.com
www.studio-henk.nl
www.zuiver.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, meubilair, meubel, inrichting, tafel, stoel, retail, winkel, shop, woonboulevard, karpetten, textiel, decoratie, licht, lamp, accessoires, verlichting, kunst, #kaky, #almerecentrum, #casalis, #mrsme, #ibride, #davidtrubridge, #studiohenk, #dutchbone, #zuiver, #royaldelft

Gerelateerd nieuws
Stockholm bed van Richard Lampert
Op vakbeurs IMM presenteerde de Duitse meubelfabrikant Richard Lampert dit jaar het nieuwe Stockholm bed. Dit is gebaseerd op het stapelbare Lönneberga-ontwerp.
lees verder
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden