Voorjaar bij Maretti Lighting

Dinsdag 04 februari 2020

Maretti Lighting ontwerpt, produceert en levert designverlichting. Het bedrijf introduceert dit voorjaar een nieuw armatuur, gebaseerd op de tulp.
Voorjaar bij Maretti Lighting
Voorjaar bij Maretti Lighting Voorjaar bij Maretti Lighting

In Almere produceert Maretti Lighting een groot deel van de lampen van het bedrijf. Deze worden ontworpen door designers als Piet Boon, Marcel Wolterinck, Eric Kuster, Jan des Bouvrie en interieurontwerpster Mariska Jagt. De door haar in 2019 ontworpen Bubble collectie (foto 1) paste zij toe in het interieurontwerp van de Collectors Room op luxe consumentenbeurs Masters of LXRY 2019. Samen met Sander Bijl en Martijn Wanrooij nam Jagt hiervoor de prijs in ontvangst voor de ‘Best of the Best’ stand.

 

Nieuw dit voorjaar zijn de organisch vormgegeven Tulip hanglampen (foto 2 en 3). Zij doen denken aan de Nederlandse trots, de tulp. De zacht getinte glazen kelkjes verspreiden een warme gloed in het interieur. Als solo hanglamp is de Tulip volgens Maretti Lighting heel subtiel en met meerdere exemplaren bij elkaar een prachtig opvallend interieuritem. De Tulip is verkrijgbaar in drie formaten, met rookglazen of koperkleurige kelkjes en een zwart stoffen snoer.

 

Het bedrijf is te zien tijdens de ETC Design Experience, die nog plaatsvindt op dinsdag 4 februari, van 10-17 uur. Natuurlijk is Maretti Lighting ook buiten deze voorjaarsbeurs om in het centrum te vinden en op de trade days (elke maandag) te bezoeken. De Tulip is hier naar verwachting vanaf begin maart te zien.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.maretti.com
www.mariskajagt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, outdoor, tuinverlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, Piet Boon, Marcel Wolterinck, Eric Kuster, Jan des Bouvrie, Mariska Jagt, maretti, #jandesbouvrie, #erickuster, #marcelwolterinck, #pietboon, #mariskajagt, #bubble, #tulip, #maretti, #etcdesigncenter, #etcdesignexperience, #etcexpo, #mastersofLXRY

Gerelateerd nieuws
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder
Spot Desk Light van J. Adams & Co
Verlichtingsfabrikant J. Adams & Co lanceert de nieuwe Spot Desk Light. De lamp van koper wordt handgemaakt in Groot-BrittanniŽ.
lees verder
 
Koning licht
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden