Succesvol Showup naar Brabant

Maandag 03 februari 2020

Een positieve 'vibe' heerste er ook weer op de laatste dag van de decoratiebeurs Showup in de Expo Haarlemmermeer. Maar komend najaar verhuist Showup naar Brabant!
Succesvol Showup naar Brabant
Succesvol Showup naar Brabant Succesvol Showup naar Brabant Succesvol Showup naar Brabant Succesvol Showup naar Brabant Succesvol Showup naar Brabant

Organisator Daan van Trigt kijkt tevreden terug op een geslaagde editie van Showup die naar naar zijn schatting dezelfde hoeveelheid bezoekers trok als vorige editie. Ook had hij nieuws: de nieuwjaarseditie eind augustus gaat verhuizen naar de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch.

Een andere locatie was nodig omdat op het beoogde tijdstip van Showup de hallen in de Expo Haarlemmermeer reeds een andere programmering had. Een week later was geen optie in verband met de programmering van Maison + Objet, waar een deel van de Showup-exposanten ook wil staan. Het is overigens nog niet bepaald of de Brabanthallen ook voor edities daarna de locatie zal zijn, dat gaat de organisatie later evalueren. In ieder geval ligt Den Bosch geografisch gunstiger voor verdere groei van bezoekers uit België en Duitsland.

Op de afgelopen editie van Showup was weer veel nieuws te zien. Zoals bijvoorbeeld het jonge merk Ginger (foto 1 model en 2 stand) uit de stal van Easysofa. Dit hippe kwaliteitslabel werd in 2018 geïntroduceerd op de Imm Cologne en stond nu voor het eerst op Showup. Ginger is naar zeggen van creative marketeer Bente van Wamel (foto 2, tweede van links) 'de hagelslag onder de meubels: blij, toegankelijk en betaalbaar'. Het richt zich minder op de traditionele meubelwinkels en meer op kleinere en trendy winkels. De ontwerpers van Ginger zijn Marita Janssen en Mike Jaski. Laatstgenoemde presenteerde op Showup overigens samen met zijn dochter ook een gloednieuw meubellabel: Amsterdam14 (foto 3).

Ook interessant zijn de producten van de Franse fabrikant Ibride, gebracht door Home for Brands, dat ook labels als Bolia.com, Seletti en 101 Copenhagen vertegenwoordigt. Hier zijn de opvallende wanddienbladen Galerie de Portraits (voorbeeld foto 4) te zien en de sidetable Elisée Grey - Horse console (foto 5) uit de Mobilier de compagnie-serie. Gemaakt van laminaat, dus ook outdoor te gebruiken!

Tenslotte noemen we de bijzondere woonaccessoires-aanbieder Palais. Dit bedrijf verkoopt duurzame producten, maar met een luxe uitstraling. Duurzaam en luxe worden volgens mede-oprichter Yasmin van den Enk namelijk zelden gecombineerd. Maar wel bij Palais 'sustainable luxury', een gedurfde collectie die eerder in het assortiment bij de Bijenkorf lag en waar een winkelier zich prima mee kan onderscheiden van anderen. En met verkoopprijzen die onder het verwachtingspatroon van deze luxe uitstraling liggen.

De volgende Showup vindt plaats op zondag 30 en maandag 31 augustus van 10-18 uur in, let op, de Brabanthallen in Den Bosch dus!Links

www.brabanthallen.nl
www.easysofa.com
www.gingerhome.nl
www.ibride.fr
www.jaski2u.nl
www.palais.com
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, #growup, #listenup, #showup, #startup, #showup2020, #showup20, #amsterdam14, #brabanthallen, #easysofa, #gingerhome, #ibride, #jaski2u, #palais

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder
 
Tendence 2020 gecanceld
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden