Sticks collectie van Vibia

Maandag 06 december 2021

De nieuwe Sticks collectie van Vibia, ontworpen door Arik Levy, biedt een creatieve gereedschapskist voor het integreren van licht in lobby's en hallen door ruimte, technologie en architectuur te versmelten.
Sticks collectie van Vibia
Sticks collectie van Vibia Sticks collectie van Vibia

De toolkit van Vibia bevat drie Sticks, die elk om hun eigen as roteren, waardoor licht precies kan worden gestuurd waar dat nodig is. De minimalistische aluminium staven zijn verkrijgbaar in drie maten - 1,5, 2 en 3 meter - en kunnen in elke richting worden gecombineerd tot een maximale lengte van 6,5 meter. Custom composities zijn mogelijk van plafond tot plafond, van muur tot muur, van vloer tot muur, van muur tot plafond of van plafond tot open ruimte. Minder is in dit geval duidelijk meer!

 

Vibia wordt in Nederland verdeeld door Eikelenboom bv uit Amsterdam en in België door Collective uit Brugge.Links

www.vibia.com
www.collective.be
www.eikelenboom.nl

Tags

nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, licht, verlichting, lamp, hanglamp, led, design, #collective, #eikelenboom, #vibia

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
Nieuwe Healthy Indoors Alliance
Fagerhult heeft onlangs samen met Camfil, Condair en Swegon het initiatief Healthy Indoors Alliance opgericht. Alle partners van deze samenwerking delen dezelfde ambitie om het bewustzijn rondom het belang van een gezond en duurzaam binnenmilieu te vergroten.
lees verder
Omzetdaling Home24
Home24 genereerde het van januari tot maart € 140 miljoen. Hiermee sluit online interieurwebshop het eerste kwartaal van 2022 af met een omzetdaling.
lees verder
 
Ikea investeert in toekomst
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden