Stand van zaken voorjaarsbeurzen

Dinsdag 18 januari 2022

Reikhalzend keek de interieurbranche uit naar de corona persconferentie, mochten de winkels weer open? Ook voor de verschillende beurscentra was dit een belangrijk moment, om af te wegen wanneer voorjaarsevenementen plaats kunnen vinden.
Stand van zaken voorjaarsbeurzen

Van het ETC Design Center Europe in Culemborg was al bekend dat het centrum vasthoudt aan de oorspronkelijke data. De ETC Design Experience vindt plaats op maandag 7 en dinsdag 8 februari, maar er is geen consumentendag gepland.

 

DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein houdt ook vast aan de oorspronkelijke planning. Jan Hogenkamp: 'Na afstemming met de klankbordgroep is de beursorganisatie van vakbeurs De Woonindustrie overeengekomen gekomen dat de DWI Voorjaarsvakdagen op de geplande data in februari door zullen gaan. Het centrum in Nieuwegein opent de deuren voor haar vakbezoekers op zondag 6, maandag 7 februari en dinsdag 8 februari en vervolgens op maandag 14 en dinsdag 15 februari. Consumenten zijn nu op zondag 6 februari ook weer van harte welkom, er zal echter geen speciale programmering zijn.'

 

Meubelhart Beusichem wil interieurwinkels eerst de kans geven om de gemiste omzet van de afgelopen sluiting goed te maken. De beursdagen worden verzet naar 28-29 maart en 4-5 april.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.etcdesigncenter.nl
www.meubelhartbeusichem.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, verlichting, licht, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, vakdagen, omstandigheden, economie, crisis, corona, covid-19, #interieurprofessionaldag, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #lockdown, #mondkapjesplicht, #corona, #covid19, #etcexpo, #etcdesigncenter, #meubelhart

Gerelateerd nieuws
 
Mijn digitale zaak
lees verder
Gezellige zomeravonden rond vuur
[Sponsored artikel] - Heerlijk lange zomeravonden, het is dus tijd om de vuurkorf en de BBQ te voorschijn te halen. Toch mag je niet zo maar in het wilde weg een vuurtje stoken. Wat zijn dus de doís en doníts voor vuur in je tuin?
lees verder
 
Eerste signaal zwakkere consumptie
lees verder
Design District 2022
Van 8 tot en met 10 juni konden interieur professionals een bezoek brengen aan Design District in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Alhoewel de beurs pas een half jaar geleden ook al plaats vond, zijn er toch nog 5.492 bezoekers naar de beurs gekomen.
lees verder
Voordelen Pvc ramen en deuren
[Sponsored artikel] - Bij renovatie van je huis, kan je de materiaalkeuze van je ramen of deuren kiezen: hout, aluminium of pvc. Over pvc bestaan helaas tal van misverstanden. Toch is pvc hierbij een slimme keuze: alle voordelen op een rijtje!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden