Sofacompany nu ook in Gent

Woensdag 15 maart 2023

Op 25 maart opent Sofacompany een nieuwe winkel in Gent. Het bedrijf nodigt bezoekers uit voor een feestelijke opening.
Sofacompany nu ook in Gent

Scandinavische meubelwinkel Sofacompany en is sinds 2021 onderdeel van de Lars Larsen Group. Het bedrijf begon online, maar heeft steeds meerl fysieke showrooms. In Nederland zijn showrooms te vinden in Amsterdam, Arnhem, Rotterdam en Utrecht. In België heeft Sofacompany een winkel in Antwerpen en binnenkort in Gent.

 

Op 25 maart openen de deuren voor het publiek. De locatie bevindt zich op het Koophandelsplein. Onder het genot van bubbels zijn alle Deense Designs te bewonderen. De eerste 30 aanwezige gasten ontvangen een goodie bag én een van de aanwezigen wint een Paula bank. De opening vindt plaats op 25 maart 2023 tussen 10:00 en 18:00 op Koophandelsplein 30-31, 9000 Gent.Links

www.larslarsengroup.com
nl.sofacompany.com

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, woonaccessoire, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, franchise, formule, woonwinkel, detailhandel, winkelformule, #sofacompany, #larslarsengroup

Gerelateerd nieuws
 
Shinzo loungestoel Walter Knoll
lees verder
Smits naar Whoppah
Marketing directeur Sebastiaan Smits heeft de b2b-marktplaats Orderchamp verlaten om in april in dezelfde functie aan de slag te gaan bij een andere marktplaats, Whoppah.
lees verder
Koningin Maxima bezoekt Masterly
Jaarlijks verrijst in het centrum van Milaan het Nederlands paviljoen tijdens de Salone del Mobile, op 200 meter van de Dom. Het fascinerende Palazzo Francesco Turati is opnieuw het exclusieve domein voor Nederlands ontwerp.
lees verder
Bedden geļnspireerd door poolgebied
Arctic Living is een nieuw meubel- en beddenmerk, dat richt zich op avontuurlijke consumenten tussen de 25 en 45 jaar, genieten van het buitenleven en gefascineerd zijn door de Arctic.
lees verder
Krachtige ronde bank
Meubelfabrikant Marie’s Corner uit Wavre heeft een eigen interpretatie gegeven aan de ronde zitbank.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden