Sofacompany nu ook in Gent

Woensdag 15 maart 2023

Op 25 maart opent Sofacompany een nieuwe winkel in Gent. Het bedrijf nodigt bezoekers uit voor een feestelijke opening.
Sofacompany nu ook in Gent

Scandinavische meubelwinkel Sofacompany en is sinds 2021 onderdeel van de Lars Larsen Group. Het bedrijf begon online, maar heeft steeds meerl fysieke showrooms. In Nederland zijn showrooms te vinden in Amsterdam, Arnhem, Rotterdam en Utrecht. In België heeft Sofacompany een winkel in Antwerpen en binnenkort in Gent.

 

Op 25 maart openen de deuren voor het publiek. De locatie bevindt zich op het Koophandelsplein. Onder het genot van bubbels zijn alle Deense Designs te bewonderen. De eerste 30 aanwezige gasten ontvangen een goodie bag én een van de aanwezigen wint een Paula bank. De opening vindt plaats op 25 maart 2023 tussen 10:00 en 18:00 op Koophandelsplein 30-31, 9000 Gent.Links

www.larslarsengroup.com
nl.sofacompany.com

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, woonaccessoire, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, franchise, formule, woonwinkel, detailhandel, winkelformule, #sofacompany, #larslarsengroup

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Najaarsnoviteiten Pode
Verfijning zit volgens Pode in de details. Dit is onder meer zichtbaar in subtiele afwerking van het bankenprogramma Tweak. Dit design van Roderick Vos is een van de nieuwe producten van het Nederlandse designmerk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden