Showup in januari 2023

Vrijdag 02 december 2022

Voor dat we het weten is het alweer zover. Op 29 en 30 januari 2023 vindt de 20e editie van Showup plaats in de Expo Greater Amsterdam. Dit is de vertrouwde locatie in Vijfhuizen, maar nu met een nieuwe naam.
Showup in januari 2023
Showup in januari 2023 Showup in januari 2023 Showup in januari 2023

In totaal staan meer dan 300 exposanten op de inkoopbeurs voor de home and gift sector. Van kleine startende Nederlandse labels of bijzonder merken uit het buitenland. Hier vast een voorproefje van 4 merken die voor het eerst op Showup te zien zijn!

 

In de collectie van het Amerikaanse Cognitive Surplus staat de wetenschap centraal (foto 1). Prints van formules, hemellichamen, dieren en geologie sieren glazen, textiel, flessen en notebooks.

 

Nature Inspired Design. Nin-Nit brengt het natuurgevoel in huis. Een karakteristieke collectie met kleurrijke natuurprints (foto 2), waar genoeg in te ontdekken is. Toegepast op wall-art, kussens, lampen kleden en meer.

 

Betoverd door de fantastische mix van geuren die hen tegemoet kwam tijdens een bezoek aan specerijen-molen De Huisman op de Zaanse Schans, ontwikkelde Van de Zotte dit eau de parfum voor mannen (foto 3).

 

Het Belgische Mondada maakt geurkaarsen in stoere betonnen potten (foto 4). Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Er is ook een aparte outdoor collectie met XXL-versies.

 

Benieuwd naar de merken die je in januari tegen kunt komen op Showup? Via het Instagram account @showupevent lichten de beursorganisatie in de aanloop naar de beurs verschillende merken en thema's uit. En anders zijn ze natuurlijk te vinden op de website.

 

Showup wordt gehouden van 29 en 30 januari 2023 in Expo Greater Amsterdam (voorheen Expo Haarlemmermeer) in Vijfhuizen. Toegangskaarten klik hier!Links

www.showup.nl
www.cognitivesurplus.eu
www.zaanschemolen.nl
www.nin-nit.nl
www.vandezotte.com
www.mondadacollections.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #showup, #showup23, #CognitiveSurplus, #Nin-Nit, #vanderzotte, #mondada, #zaanschemolen, #zaansemolen

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe reorganisatie Signify
lees verder
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
Partnership Nobel Capital en Comafin
De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden