Showup geanimeerd

Dinsdag 05 april 2022

Aflopen twee dagen, zondag 3 en maandag 4 april, is de voorjaarseditie van Showup 2022 geanimeerd verlopen, ondanks het weer, dat meer op herfst leek.
Showup geanimeerd
Showup geanimeerd Showup geanimeerd Showup geanimeerd Showup geanimeerd Showup geanimeerd

Showup stond in de schijnwerpers - letterlijk bij het Showup-kunstwerk bij de entree (foto 1) - van een enthousiast publiek: het was weer een ouderwets gezellig geroezemoes op de beursvloer. Ondanks dat de kleurrijke beursvloer niet geheel gevuld was waren de meeste exposanten behoorlijk tevreden over het aantal bezoekers en de meeste gaven dan ook aan blij te zijn met de deelname.

Naast de exposanten waren er ook weer diverse trendlezingen, onder meer over kleurentrends (foto 2), en zoals gebruikelijk diverse fraaie trendpresentaties samengesteld met producten van exposanten, zoals Biosphere (foto 3).

Een verrassende verschijning was de collectieve stand (foto 4) van decoratie-exposanten van DWI (De Woonindustrie) met prominente labels als IB Laursen, Home Junky, New Routz, Silkeborg Uldspinderi, Beachie, Ons Hus, Sompex, Forms en Nordal. Naast het presenteren van hun producten was het doel om bezoekers te wijzen op de mogelijkheid DWI te bezoeken. Niet alleen is dat elke maandag mogelijk, maar specifiek ook 25 april op de DWI Profit Day. Ter ondersteuning was hiervoor zelfs een brochure samengesteld met per exposant de aangeboden voordelen.

De volgende Showup is gepland op 4-5 september 2022.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, Vijfhuizen, uitgesteld, verschoven, nieuwe datum, verplaatsen, later, postpone, #dwi, #dewoonindustrie, #showup, #showup22, #togetherweshowup

Gerelateerd nieuws
Handvol nieuws Carl Hansen
Victors Design Agency, agent van Carl Hansen & Son, stelt de vijf nieuwe collecties van het merk voor.
lees verder
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Home Stock failliet
lees verder
Douche metamorfose
[Sponsored artikel] - Een moment onder de douche is een echt wellnessmoment. Wie kiest voor een make-over van de badkamer, geeft best extra aandacht aan de douche die een centrale eyecatcher voor optimale sfeer in de badkamer.
lees verder
Wonderful Wallcoverings
In het boek Wonderful Wallcoverings staat muurbekleding in al zijn vormen centraal. Muurbekleding is immers al lang niet meer enkel het klassieke bloemetjesbehang dat de kamer moet kleuren. Nieuwe designs en nieuwe technieken zorgen voor een waaier aan mogelijkheden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden