Showup geanimeerd

Dinsdag 05 april 2022

Aflopen twee dagen, zondag 3 en maandag 4 april, is de voorjaarseditie van Showup 2022 geanimeerd verlopen, ondanks het weer, dat meer op herfst leek.
Showup geanimeerd
Showup geanimeerd Showup geanimeerd Showup geanimeerd Showup geanimeerd Showup geanimeerd

Showup stond in de schijnwerpers - letterlijk bij het Showup-kunstwerk bij de entree (foto 1) - van een enthousiast publiek: het was weer een ouderwets gezellig geroezemoes op de beursvloer. Ondanks dat de kleurrijke beursvloer niet geheel gevuld was waren de meeste exposanten behoorlijk tevreden over het aantal bezoekers en de meeste gaven dan ook aan blij te zijn met de deelname.

Naast de exposanten waren er ook weer diverse trendlezingen, onder meer over kleurentrends (foto 2), en zoals gebruikelijk diverse fraaie trendpresentaties samengesteld met producten van exposanten, zoals Biosphere (foto 3).

Een verrassende verschijning was de collectieve stand (foto 4) van decoratie-exposanten van DWI (De Woonindustrie) met prominente labels als IB Laursen, Home Junky, New Routz, Silkeborg Uldspinderi, Beachie, Ons Hus, Sompex, Forms en Nordal. Naast het presenteren van hun producten was het doel om bezoekers te wijzen op de mogelijkheid DWI te bezoeken. Niet alleen is dat elke maandag mogelijk, maar specifiek ook 25 april op de DWI Profit Day. Ter ondersteuning was hiervoor zelfs een brochure samengesteld met per exposant de aangeboden voordelen.

De volgende Showup is gepland op 4-5 september 2022.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, Vijfhuizen, uitgesteld, verschoven, nieuwe datum, verplaatsen, later, postpone, #dwi, #dewoonindustrie, #showup, #showup22, #togetherweshowup

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriŽle productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Vernieuwde Powerview
Luxaflex vernieuwt het smarthome-systeem Powerview Automation voor nog slimmere gordijnen.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Studio Wae gaat nieuwe fase in
Studio Wae timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Een interview hierover met oprichter Tynke van den Heuvel in de nieuwe showroom in Bunnik.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden