Senzadelli nieuws op DWI

Donderdag 03 oktober 2019

Meubelfabrikant Senzadelli, bracht afgelopen Vakbeurs in DWI (De Woonindustrie) nieuws. Ook te zien aankomende maandag 7 oktober op de MarketdayXL.
Senzadelli nieuws op DWI
Senzadelli nieuws op DWI Senzadelli nieuws op DWI Senzadelli nieuws op DWI Senzadelli nieuws op DWI

De meeste showrooms in DWI zijn elke maandag geopend, maar de eerste van de maand is het de MarketdayXL. Dan zijn ook de afdelingen Slapen, Home & Deco en Verlichting open.

Senzadelli, die in DWI in Nieuwegein een showroom deelt met lampenleverancier Villaflor, is elke maandag present. Ook met het nieuws dat werd gebracht. De fabrikant uit Culemborg produceert strak gestoffeerde tijdloze banken, maar nu ook de afgebeelde gele bank Ronda (foto 1) met stof Paris, die in verschillende maten leverbaar is. De bank is ook als losse bank met twee armen en als fauteuil leverbaar. Dit model werd volgens Senzadelli-eigenaar Patrick Zondervan samen met het bestaande model Imola (foto 2) op de afgelopen Vakbeurs het meest positief ontvangen.

De hoekbank Imola is nu zowel als losse bank, als bank met chaise longue en als hoekbank met dormeuse verkrijgbaar. Veel enthousiasme is er volgens Zondervan over het makkelijke systeem waarmee je de rugkussens kunt verhogen. Door dit systeem is model Imola voor zowel kleine als grote gebruikers geschikt; eindelijk een mooie moderne bank waarbij je toch kunt genieten van een hoge rugleuning.

Een ander Senzadelli-model is de afgebeelde Baccarat (foto 3).

 

Villaflor Interiors uit Rijen (foto 4 en 5) is terug bij DWI. Het bedrijf van Floor Coremans is sinds 2013 groothandel/importeur voor woonaccessoires en verlichting uit Indonesië. Het bedrijf heeft eigen productie georganiseerd op Java.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.senzadelli.nl
www.villaflor.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, fauteuil, bank, zitbank, zitten, zitje, poef, lounge, loungebank, chaise longue, verlichting, decoratie, woonaccessoires, #marketdayxl, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #villaflor, #senzadelli

Gerelateerd nieuws
Perfect plaatje met Simplehuman
Simplehuman, fabrikant van designvoorwerpen die het leven efficiŽnter maken, introduceert de sensorspiegel SE met ingebouwde telefoonhouder.
lees verder
 
Duitse duurzaamheid op IMM
lees verder
 
CBM bezint tijdens ALV 2019
lees verder
Ook oktober feest voor Woonretail
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 2019 3,9% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. En het blijft feest in de interieurbranche.
lees verder
Orgatec 2020 groeit
De biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen van 27-31 oktober 2020 lijkt flink te groeien dankzij nieuwe exposanten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden