Senzadelli nieuws op DWI

Donderdag 03 oktober 2019

Meubelfabrikant Senzadelli, bracht afgelopen Vakbeurs in DWI (De Woonindustrie) nieuws. Ook te zien aankomende maandag 7 oktober op de MarketdayXL.
Senzadelli nieuws op DWI
Senzadelli nieuws op DWI Senzadelli nieuws op DWI Senzadelli nieuws op DWI Senzadelli nieuws op DWI

De meeste showrooms in DWI zijn elke maandag geopend, maar de eerste van de maand is het de MarketdayXL. Dan zijn ook de afdelingen Slapen, Home & Deco en Verlichting open.

Senzadelli, die in DWI in Nieuwegein een showroom deelt met lampenleverancier Villaflor, is elke maandag present. Ook met het nieuws dat werd gebracht. De fabrikant uit Culemborg produceert strak gestoffeerde tijdloze banken, maar nu ook de afgebeelde gele bank Ronda (foto 1) met stof Paris, die in verschillende maten leverbaar is. De bank is ook als losse bank met twee armen en als fauteuil leverbaar. Dit model werd volgens Senzadelli-eigenaar Patrick Zondervan samen met het bestaande model Imola (foto 2) op de afgelopen Vakbeurs het meest positief ontvangen.

De hoekbank Imola is nu zowel als losse bank, als bank met chaise longue en als hoekbank met dormeuse verkrijgbaar. Veel enthousiasme is er volgens Zondervan over het makkelijke systeem waarmee je de rugkussens kunt verhogen. Door dit systeem is model Imola voor zowel kleine als grote gebruikers geschikt; eindelijk een mooie moderne bank waarbij je toch kunt genieten van een hoge rugleuning.

Een ander Senzadelli-model is de afgebeelde Baccarat (foto 3).

 

Villaflor Interiors uit Rijen (foto 4 en 5) is terug bij DWI. Het bedrijf van Floor Coremans is sinds 2013 groothandel/importeur voor woonaccessoires en verlichting uit Indonesië. Het bedrijf heeft eigen productie georganiseerd op Java.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.senzadelli.nl
www.villaflor.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, fauteuil, bank, zitbank, zitten, zitje, poef, lounge, loungebank, chaise longue, verlichting, decoratie, woonaccessoires, #marketdayxl, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #villaflor, #senzadelli

Gerelateerd nieuws
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die geÔnteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Doe-het-zelf lamp van LZF
De nieuwste lamp van Spaanse verlichtingsfabrikant LZF is Maruja, een hanglamp die de gebruiker zelf monteert.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden