Senzadelli nieuws op DWI

Donderdag 03 oktober 2019

Meubelfabrikant Senzadelli, bracht afgelopen Vakbeurs in DWI (De Woonindustrie) nieuws. Ook te zien aankomende maandag 7 oktober op de MarketdayXL.
Senzadelli nieuws op DWI
Senzadelli nieuws op DWI Senzadelli nieuws op DWI Senzadelli nieuws op DWI Senzadelli nieuws op DWI

De meeste showrooms in DWI zijn elke maandag geopend, maar de eerste van de maand is het de MarketdayXL. Dan zijn ook de afdelingen Slapen, Home & Deco en Verlichting open.

Senzadelli, die in DWI in Nieuwegein een showroom deelt met lampenleverancier Villaflor, is elke maandag present. Ook met het nieuws dat werd gebracht. De fabrikant uit Culemborg produceert strak gestoffeerde tijdloze banken, maar nu ook de afgebeelde gele bank Ronda (foto 1) met stof Paris, die in verschillende maten leverbaar is. De bank is ook als losse bank met twee armen en als fauteuil leverbaar. Dit model werd volgens Senzadelli-eigenaar Patrick Zondervan samen met het bestaande model Imola (foto 2) op de afgelopen Vakbeurs het meest positief ontvangen.

De hoekbank Imola is nu zowel als losse bank, als bank met chaise longue en als hoekbank met dormeuse verkrijgbaar. Veel enthousiasme is er volgens Zondervan over het makkelijke systeem waarmee je de rugkussens kunt verhogen. Door dit systeem is model Imola voor zowel kleine als grote gebruikers geschikt; eindelijk een mooie moderne bank waarbij je toch kunt genieten van een hoge rugleuning.

Een ander Senzadelli-model is de afgebeelde Baccarat (foto 3).

 

Villaflor Interiors uit Rijen (foto 4 en 5) is terug bij DWI. Het bedrijf van Floor Coremans is sinds 2013 groothandel/importeur voor woonaccessoires en verlichting uit Indonesië. Het bedrijf heeft eigen productie georganiseerd op Java.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.senzadelli.nl
www.villaflor.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, fauteuil, bank, zitbank, zitten, zitje, poef, lounge, loungebank, chaise longue, verlichting, decoratie, woonaccessoires, #marketdayxl, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #villaflor, #senzadelli

Gerelateerd nieuws
 
Expositie Creatieve Vakmannen
lees verder
Intirio en Trendz Belgium stoppen
Easyfairs heeft begin deze week besloten om zowel Intirio als Trendz Belgium uit hun beursagenda te halen. Een lange traditie verdwijnt.
lees verder
 
MMB 2019 ook voor contract
lees verder
Kettler sluit
Het doek lijkt te zijn gevallen voor Kettler, fabrikant van tuinmeubilair, sport- en vrijetijdsuitrusting.
lees verder
DC Opalic van Halo Design
Het Deense verlichtingsmerk Halo Design zet de nieuwe collectie DC Opalic in de schijnwerpers.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden