Update Mexform traprenovatie

Woensdag 28 september 2022

PPC komt met een update van het traprenovatie label Mexform. Mexform heeft een vijftal nieuwe decoren aan het assortiment toegevoegd die aansluiten bij de huidige woontrends.
Update Mexform traprenovatie

Mexform heeft bij deze update de decoren laten inspireren door Italië. De namen hebben namelijk allemaal een Italiaanse tongval: Vesuvius Zwart Houtnerf, Giaveno Warm Noten, Bussoleno Eik Grijs, Monticiano Eik Natuur en Urbino kasteel Eik Antriciet.

 

Alle nieuwe decoren hebben een warme huiselijke uitstraling met een voelbare structuur. Ook worden de Mexform decoren gekenmerkt door een luxe uitstraling met een prachtige nerf. Dat maakt ze levendig en authentiek. Daarnaast zijn de L-kappen, U-kappen, stootborden en hoeklatten 22/22 ook verkrijgbaar in het zwart, waardoor de zijkanten nu ook volledig in deze trend kleur zijn af te werken. Net als bij de andere twaalf decoren zijn deze traptreden voorzien van een strakke rechte neus en maak je de trap helemaal af met de Mexform trapverlichting en bijpassende trapleuning. Door de combinatie van diverse stijlcomponenten ontstaat er een nieuwe eigen stijl op de trap.

 

Bestaande trappen zijn prachtig te moderniseren met complete renovatietreden. Hiermee sluit de trap perfect aan op de vloer en zorgt voor een mooie basis, passend bij ieder interieur. Mexform heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van traprenovatie. Ze bieden verschillende afwerkingsmogelijkheden voor een professionele totaalrenovatie van de trap.

 

PPC introduceert daarnaast de nieuwe traprenovatie besteltool. In deze besteltool kan er gekozen worden uit drie merken traprenovatie: Mexform, Trenovo en Natural Wood. Van elk merk staan alle producten bij elkaar in deze traprenovatie besteltool. In drie makkelijke stappen kan bepaald worden welke producten je nodig hebt voor je complete traprenovatieproject. Dit bespaart veel tijd.Links

www.plintenenprofielencentrale.nl

Tags

nieuws, interieur, trap, trapbekleding, traprenovatie, decoren, italie, italiaans, inspiratie, besteltool, modernisering, traptreden, structuur, voelbaar, huiselijk, kappen, stootborden, hoeklatten, #mexform, #trenovo, #naturalwood, #ppc, #plintenenprofielencentrale

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
 
J & J Woninginrichting failliet
lees verder
Creatieve vloerkleed combinaties
[Sponsored artikel] - Je huis is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en het kiezen van de juiste interieurdetails veel verschil maken. Bijvoorbeeld door het gebruik van krachtige elementen als vloerkleden.
lees verder
Overname door Bona
Bona neemt de Australische distributeur Ezi Floor Products (EFP) over. EFP sluit zich daardoor aan bij Bona’s netwerk van 16 dochterondernemingen wereldwijd.
lees verder
Voordelen PVC vloer
[Sponsored artikel] - Als je op zoek bent naar een vloer die stijlvol, duurzaam en onderhoudsvriendelijk is, overweeg dan eens een PVC vloer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden