Push voor Theca merk Flexlux

Woensdag 14 april 2021

Vijftien jaar geleden begon het Deense Theca als producent en leverancier van banken, voor merken als Montel en Habitat. Het bedrijf toont nu echter ook steeds meer zijn eigen gezicht, door het merk Flexlux, met ook relax fauteuils.
Push voor Theca merk Flexlux
Push voor Theca merk Flexlux Push voor Theca merk Flexlux

Van oorsprong Nederlands, maar sinds 1985 helemaal thuis in Denemarken, is Area Sales Director/Export Christian Tillema. Hij legt uit dat Flexlux vijf jaar geleden werd opgericht. Relax fauteuils waren een hele nieuwe wereld voor Theca, dus wilde het bedrijf eerst ook Theca als merknaam in stand houden. Inmiddels is een nieuwe fase aangebroken, de focus wordt steeds meer op Flexlux gelegd en Theca straks niet meer als merknaam gebruikt.

 

Theca blijft natuurlijk wel bestaan als producent en leverancier. Met Flexlux toont het bedrijf echter steeds meer een eigen gezicht. Naast relax fauteuils biedt dit merk ook banken en fauteuils van Theca aan. Flexlux heeft een eigen identiteit en krijgt een eigen shop-in-shop. De nieuwe website van Flexlux is vanaf de laatste week van april live. Eind mei is de officiële launch en vinden VIP days plaats in de nieuwe Flexlux showroom in Aarhus, Denemarken. Hier zijn ook alle Nederlandse dealers en potentiële dealers welkom. Daarnaast wordt het merk groots gelanceerd tijdens de Salone del Mobile, gepland van 5-10 september.

 

Clement (foto 1) is ontworpen met een gasveermechanisme, om soepel van positie te veranderen. De hoofdsteun is in hoogte en hoek verstelbaar om de beste positie te krijgen om te lezen, tv te kijken of te relaxen. Clement is ook verkrijgbaar in schapenvacht, via de maker op de Flexlux wesbite zijn de verschillende kleuren te zien. De zitschaal van de stoel is verkrijgbaar in 5 verschillende multiplex oppervlakken en kleuren of volledig gestoffeerd. De aluminium poten zijn verkrijgbaar in wit, zwart of gepolijst aluminium. Op foto 2 is model Volden te zien en op foto 3 model More in leer.

 

Marc Reith Meubelagenturen vertegenwoordigt Theca en Flexlux voor de Nederlandse markt. Christian Tillema is echter verantwoordelijk voor de verkoop activiteiten. Hij is bereikbaar via +45 (0)27 29 80 81 of cht@theca.dk.

 Links

www.theca.dk
www.flexlux.com
www.marcreith.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, hotel, meubel, zitmeubel, draaifauteuil, draaistoel, fauteuil, stoel, relaxstoel, bank, #marcreith, #theca, #flexflux

Gerelateerd nieuws
Jori’s topmodellen op de catwalk
Jori zorgt voor kleur in haar bestaande modellen. Vijf modellen krijgen een modieuze outfit of krijgen er een nieuwe pasvorm bij. De volgende producten paraderen over de virtuele catwalk.
lees verder
Deense fabrikant koopt collega
Meubelfabrikant Montana heeft een eveneens Deense fabrikant overgenomen om de positie op de projectmarkt te vergroten.
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
Belgische beleving bij Beliving
Overstock-moederbedrijf Furniture Group gaat vanaf nu verder onder de naam Beliving in Gent. Overstock Garden, Overstock Home en Exterioo tuinmeubelen blijven onder eigen naam opereren.
lees verder
Spaanse zonnestralen
Tijdens deze nog koude lente verlangen we naar warmere temperaturen. Een beetje dromen van de zomer en lang buiten vertoeven kan met de Beam collectie van de Spaanse fabrikant Oiside.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden