Push voor Theca merk Flexlux

Woensdag 14 april 2021

Vijftien jaar geleden begon het Deense Theca als producent en leverancier van banken, voor merken als Montel en Habitat. Het bedrijf toont nu echter ook steeds meer zijn eigen gezicht, door het merk Flexlux, met ook relax fauteuils.
Push voor Theca merk Flexlux
Push voor Theca merk Flexlux Push voor Theca merk Flexlux

Van oorsprong Nederlands, maar sinds 1985 helemaal thuis in Denemarken, is Area Sales Director/Export Christian Tillema. Hij legt uit dat Flexlux vijf jaar geleden werd opgericht. Relax fauteuils waren een hele nieuwe wereld voor Theca, dus wilde het bedrijf eerst ook Theca als merknaam in stand houden. Inmiddels is een nieuwe fase aangebroken, de focus wordt steeds meer op Flexlux gelegd en Theca straks niet meer als merknaam gebruikt.

 

Theca blijft natuurlijk wel bestaan als producent en leverancier. Met Flexlux toont het bedrijf echter steeds meer een eigen gezicht. Naast relax fauteuils biedt dit merk ook banken en fauteuils van Theca aan. Flexlux heeft een eigen identiteit en krijgt een eigen shop-in-shop. De nieuwe website van Flexlux is vanaf de laatste week van april live. Eind mei is de officiële launch en vinden VIP days plaats in de nieuwe Flexlux showroom in Aarhus, Denemarken. Hier zijn ook alle Nederlandse dealers en potentiële dealers welkom. Daarnaast wordt het merk groots gelanceerd tijdens de Salone del Mobile, gepland van 5-10 september.

 

Clement (foto 1) is ontworpen met een gasveermechanisme, om soepel van positie te veranderen. De hoofdsteun is in hoogte en hoek verstelbaar om de beste positie te krijgen om te lezen, tv te kijken of te relaxen. Clement is ook verkrijgbaar in schapenvacht, via de maker op de Flexlux wesbite zijn de verschillende kleuren te zien. De zitschaal van de stoel is verkrijgbaar in 5 verschillende multiplex oppervlakken en kleuren of volledig gestoffeerd. De aluminium poten zijn verkrijgbaar in wit, zwart of gepolijst aluminium. Op foto 2 is model Volden te zien en op foto 3 model More in leer.

 

Marc Reith Meubelagenturen vertegenwoordigt Theca en Flexlux voor de Nederlandse markt. Christian Tillema is echter verantwoordelijk voor de verkoop activiteiten. Hij is bereikbaar via +45 (0)27 29 80 81 of cht@theca.dk.

 Links

www.theca.dk
www.flexlux.com
www.marcreith.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, hotel, meubel, zitmeubel, draaifauteuil, draaistoel, fauteuil, stoel, relaxstoel, bank, #marcreith, #theca, #flexflux

Gerelateerd nieuws
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden