Red Dot award voor Bece

Donderdag 15 april 2021

B&C Raamdecoratie (Bécé) heeft met de Refashion serie uit de collectie rolgordijnen, een felbegeerde Red Dot Design Award 2021 gewonnen.
Red Dot award voor Bece

De unieke Refashion serie van het raamdecoratielabel Bécé heeft de Red Dot Design Award 2021 gewonnen, een prijs die wordt toegekend aan productontwerpen.

 

De bekroonde serie maakt onderdeel uit van de collectie rolgordijnen die een heel bijzondere serie stoffen bevat die gedeeltelijk zijn gemaakt van geüpcyclede restjes kleding uit de mode-industrie. Deze restjes worden verzameld, gesorteerd, geborsteld en vervolgens tot prachtige garen gesponnen waar een unieke serie rolgordijn is gemaakt.

 

Door restjes polyester uit de mode-industrie te upcyclen, gebruiken we minder nieuwe grondstoffen: een kleine stap naar een groenere toekomst. 

 

Uiteraard is men bij het B&C Raamdecoratie uit Nunspeet zeer trots op deze erkenning van de collectie.Links

www.b-cinternational.com
www.bece.be
www.bece.nl

Tags

Nieuw, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, project, raamdecoratie, rolgordijn, jaloezie, plisségordijn, dupligordijn, vouwgordijn, vlinderjaloezie, paneelgordijn, project, contract, refashion, reddot, designaward, trots, #bece, #bczonwering, #refashion, #reddotdesignaward

Gerelateerd nieuws
 
Safe at Home door Kobe
lees verder
Inschrijving NK stofferen open
Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
Contrasterend en complementair
Vescoms collectie vinyl wandbekleding is uitgebreid door de introductie van Sila en de nieuwe kleurenserie van Shannon - twee gestructureerde oppervlakken die zowel contrasterend als complementair zijn.
lees verder
Innovatief wandsysteem
Met TheWall van Lechner wordt de muur volgens het bedrijf een multifunctioneel interieurhighlight. Het nieuwe achterwandsysteem combineert design met innovatieve techniek.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden