Prospectt kiest voor DWI

Vrijdag 20 mei 2022

Vanaf maandag 23 mei zijn de collecties van merkenhuis Prospectt, varierend van design items voor in huis tot food, lifestyle accessoires en sieraden, te vinden in De Woonindustrie.
Prospectt kiest voor DWI

Prospectt uit Gouda vertegenwoordigt volgens interieur trade center De Woonindustrie (DWI) uit Nieuwegein de mooiste merken, uit binnen- én buitenland, in de Benelux. 'Met ruim 20 merken zijn zij een mooie uitbreiding op de afdeling Accessoires op de tweede verdieping van ons centrum.'

 

Elke maandag is het Marketday en zijn interieurprofessionals welkom om zonder afspraak de collecties van merken als onder andere Gift Atelier, Gusta, Leeff, Neolea, Original Home, Oxius, Stapelgoed en Vissevasse komen bekijken in showrooms C088 en C089. Van dinsdag t/m vrijdag kan dit op afspraak.

 Links

www.dewoonindustrie.nl
www.gusta.nl
www.leeff.com
www.neolea.com
www.originalhome.nl
www.oxious.com
www.prospectt.nl
www.stapelgoed.com
www.vissevasse.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, interieurprofessionals, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #gusta, #leeff, #neolea, #originalhome, #oxious, #prospectt, #stapelgoed, #vissevasse

Gerelateerd nieuws
 
Mijn digitale zaak
lees verder
Faillissement Riverdale
Riverdale, gespecialiseerd in woonaccessoires en lifestyle - artikelen, is onlangs failliet verklaard.
lees verder
Gezellige zomeravonden rond vuur
[Sponsored artikel] - Heerlijk lange zomeravonden, het is dus tijd om de vuurkorf en de BBQ te voorschijn te halen. Toch mag je niet zo maar in het wilde weg een vuurtje stoken. Wat zijn dus de do’s en don’ts voor vuur in je tuin?
lees verder
Nieuwe winkel The Gallery
Retailer en webshop Misterdesign opent tweede showroom ‘The Gallery’ in ‘s-Hertogenbosch. Deze nieuwe designparel bevindt zich op steenworp afstand van de al bestaande winkel in het pand van voormalig autogarage ‘Pompen en Verlouw’.
lees verder
 
Eerste signaal zwakkere consumptie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden