Piper van De Witte Lietaer

Maandag 11 november 2019

Textielproducent De Witte Lietaer introduceert dekbedovertrek Piper. Dit bedlinnen is deel van de najaarscollectie, die ook op Meubelbeurs Brussel te zien was.
Piper van De Witte Lietaer
Piper van De Witte Lietaer Piper van De Witte Lietaer

Piper is een zachtgrijs of lila dekbedovertrek uit de flanelcollectie van De Witte Lietaer. Het dubbelzijdige bedlinnen wordt in verschillende afmetingen geleverd, inclusief kussenslopen met tweezijdige afwerking. De klant kan kiezen voor het dessin of de unikleurige achterzijde.

 

Flanel voelt volgens De Witte Lietaer extra zacht, comfortabel en warm aan. Het dekbedovertrek is gemakkelijk te onderhouden: het laat zich eenvoudig strijken en het kreukt nauwelijks.

Het Piper dekbedovertrek (240 x 220 cm) inclusief twee kussenslopen van 100% katoen-flanel heeft een winkeladviesprijs van  € 169,95.

 Links

www.dwl.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, bedtextiel, flanel, textiel, linnen, ledikant, dekbed, overtrek, dekbedovertrek, hoes, laken, quilt, bedmode, badmode, badjas, strandlaken, handdoek, detail, retail, winkel, outlet, showroom, webwinkel, online, nachtrust, #dwl, #dewittelietaer, #wittelietaer, #dwl, #meubelbeursbrussel, #MBB2019

Gerelateerd nieuws
Merkintroductie J. Marshall by Vispring
In het voorjaar werd het Canadese Marshall Bedding, net als Vispring, onderdeel van de Flex Group. Ter nagedachtenis van de 120e verjaardag van de uitvinding van de pocketveren matras door de Britse ingenieur James Marshall in Canada, lanceert de Flex Group het nieuwe merk J. Marshall by Vispring.
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
Hoge kwaliteit in Pure hallen op IMM
Van 13 - 19 januari wordt vakbeurs IMM 2020 gehouden in Keulen. Trends spelen een belangrijke rol en de Pure wereld wordt verder uitgebreid met outdoor- en badkamerproducten.
lees verder
 
Nieuwe collecties van Mintjens
lees verder
Circulaire matras Revor
De matrassen- en beddenfabrikant Revor Group uit Kuurne brengt een 100% recyclebare matras op de markt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden