Piper van De Witte Lietaer

Maandag 11 november 2019

Textielproducent De Witte Lietaer introduceert dekbedovertrek Piper. Dit bedlinnen is deel van de najaarscollectie, die ook op Meubelbeurs Brussel te zien was.
Piper van De Witte Lietaer
Piper van De Witte Lietaer Piper van De Witte Lietaer

Piper is een zachtgrijs of lila dekbedovertrek uit de flanelcollectie van De Witte Lietaer. Het dubbelzijdige bedlinnen wordt in verschillende afmetingen geleverd, inclusief kussenslopen met tweezijdige afwerking. De klant kan kiezen voor het dessin of de unikleurige achterzijde.

 

Flanel voelt volgens De Witte Lietaer extra zacht, comfortabel en warm aan. Het dekbedovertrek is gemakkelijk te onderhouden: het laat zich eenvoudig strijken en het kreukt nauwelijks.

Het Piper dekbedovertrek (240 x 220 cm) inclusief twee kussenslopen van 100% katoen-flanel heeft een winkeladviesprijs van  € 169,95.

 Links

www.dwl.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, bedtextiel, flanel, textiel, linnen, ledikant, dekbed, overtrek, dekbedovertrek, hoes, laken, quilt, bedmode, badmode, badjas, strandlaken, handdoek, detail, retail, winkel, outlet, showroom, webwinkel, online, nachtrust, #dwl, #dewittelietaer, #wittelietaer, #dwl, #meubelbeursbrussel, #MBB2019, #meubelbeursbe

Gerelateerd nieuws
Van Manen failliet
Een van de interieurzaken in het Van Manen Woonthema Centrum op de Willem Dreeslaan 2 in Barneveld is afgelopen vrijdag failliet verklaard.
lees verder
Online ontwikkelingen slapen
In korte tijd verschenen van Markdata.nl twee onderzoeken over de online ontwikkelingen met betrekking tot de slaapbranche. Volgens het onderzoeksbureau behalen slaapspeciaalzaken 5,1% van de omzet online, en werd in april 81% meer online gezocht naar slaapproducten.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Cevilit weer verkrijgbaar
Het merk Cevilit en de belangrijkste kwaliteiten uit de Cevilit collectie zijn terug op de markt. Leverancier van het Cevilit-pakket wordt Smellink uit Delden.
lees verder
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden