Belang PW Markets in Houseyourbrands

Vrijdag 08 november 2019

PW Markets uit Maarssen, de moeder van Trends & Trade uit Venlo en Tica Aalsmeer uit Uithoorn, neemt een belang in Houseyourbrands, specialist in ontwikkeling en activatie van interieur & lifestyle concepten.
Belang PW Markets in Houseyourbrands

Houseyourbrands richt zich op het ontwikkelen en activeren van interieur & lifestyle concepten voor Nederlandse en buitenlandse merken, groothandels en fabrikanten. De inkoopcentra van PW Markets spelen hier volgens Houseyourbrands een belangrijke rol in. Het samenspel tussen de A-locaties voor inkoopprofessionals van PW Markets zorgt in combinatie met de aanpak van Houseyourbrands volgens het bedrijf voor een goed commercieel resultaat voor de klanten.

 

PW Markets heeft nu een belang van 50% genomen in Houseyourbrands. Hiermee breidt PW Markets haar dienstenportfolio naar bestaande en nieuwe exposanten uit. Naast de diensten die PW Markets haar exposanten al aanbiedt (uitpakken, schoonhouden en bijvullen van de stands) biedt Houseyourbrands de PW Markets exposanten vanaf nu Standservice Extra.

 

Diensten die door Houseyourbrands worden aangeboden: styling, visual merchandising, collectionering, klantenservice, actieve verkoop, verkoopondersteuning en verkoopactivatie. Daarnaast zal Houseyourbrands zich focussen op: het binnenhalen van nieuwe ‘on-trend’ binnenlandse merken en onderscheidend buitenlands aanbod voor PW Markets en zakelijke interieurprojecten, waar mogelijk gebruikmakend van producten van de PW Markets exposanten.

 

In de praktijk blijft Laura Barens directeur van Houseyourbrands (met lichtbruine trui), Martijn Cliteur (3e van links) is namens PW Markets toegetreden als bestuurder.

 Links

www.tica.nl
www.trendstrade.nl
www.houseyourbrands.com

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning interieur, inrichting, interieurartikel, kleinmeubel, kleinmeubilair, woonaccessoire, decoratie, decoratie-artikel, gedekte tafel, gift, accessoire, geschenk, cadeau, kado, outdoor, buiten, tuin, kerstpakket, relatiegeschenk, valentijnsdag, pasen, feest, vaderdag, moederdag, beurs, evenement, show, bloem, woondecoratie, #pwmarkets, #houseyourbrands, #tica, #trendsandtrade

Gerelateerd nieuws
DPA Talk Welzijn & Design
Hoe dragen meubeldesigns en interieurontwerpen bij aan productiviteit, geluk en welzijn? Dat is het onderwerp van de 'Talk' in Design Post Amsterdam (DPA) op dinsdagavond 3 december.
lees verder
Showup biedt online inkoop
Deelnemers van inkoopbeurs Showup kunnen voortaan via Orderchamp ook buiten de beurs om hun merken te verkopen.
lees verder
 
Onderweg met Inretail
lees verder
Woonretail september weer top
De Nederlandse detailhandel heeft in september 2019 4,6% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. En wie was wederom koploper: de interieurbranche!
lees verder
Vitra ook leasen via Flinders
Na Designlinq gaat ook Flinders Vitra-meubilair leasen. Flinders verwacht het zakelijk lease-aanbod in samenwerking met fabrikanten verder uit te breiden in de nabije toekomst.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden