Pensioen voor Michael Stiehl

Donderdag 28 juli 2022

Managing partner bij Rauch Michael Stiehl gaat met pensioen. 31 augustus is zijn laatste dag. Stiehl werkte bijna 23 jaar als algemeen directeur bij het bedrijf.
Pensioen voor Michael Stiehl

Michael Stiehl begon op 1 oktober 1999 bij Rauch als algemeen directeur. Tot 2001 was hij commercieel directeur en was vanaf toen voorzitter van de directie. Sinds deze tijd heeft hij het bedrijf verder ontwikkeld en bij gedragen aan de nieuwe koers, waarbij Rauch zich meer richt op de groeiende e-commerce business.

 

Michael Stiehl is ook zeer betrokken bij de brancheverenigingen en heeft hij de verantwoordelijkheid op zich genomen als vice-president van de federale vereniging van de Duitse meubelindustrie. Sinds eind juni 2022 heeft Rainer Hribar de functie van Stiehl opgevolgd als CEO. Michael Stiehl blijft echter als aandeelhouder nauw verbonden met de groep.Links

www.rauchmoebel.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, bedden, ledikanten, kasten, slaap, slaapkamer, personalia, pensioenering, ontslag, #rauchmoebel

Gerelateerd nieuws
 
Elfde A-Meubel
lees verder
Duurzame groene gevel
Interieur- en lifestyle merk Essenza Home is gevestigd in een volledig gerenoveerd kantoor in Bunnik. Het kantoor is volledig verduurzaamd en heeft een groene gevel.
lees verder
Nieuwe Knoll collecties
Knoll toonde recent de nieuwe collecties voor 2022 in samenwerking met toonaangevende hedendaagse talenten. Onder meer ontwerpers Antonio Citterio en Piero Lissoni droegen bij aan de creatieve evolutie.
lees verder
Geen doorstart voor Homestock
Homestock, met zes filialen en een webshop werd eind juni failliet verklaard. Er was direct belangstelling voor een doorstart, maar dit is niet gelukt.
lees verder
 
Nieuwe Belgische galerie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden