Vakantiegevoel verf

Donderdag 28 juli 2022

Robuust Amsterdam, bekend van de industriŽle bedframes en interieuraccessoires, werkt samen met verfmerk We Are Wow Makers voor de introductie van de We Are Wow Makers Mykonos Room X Robuust.
Vakantiegevoel verf
Vakantiegevoel verf Vakantiegevoel verf

De honderd procent op mineralen gebaseerde Holiday Home Paint-soorten geven volgens Robuust Amsterdam het ultieme vakantiegevoel thuis. Deze twee kleuren heten niet voor niets Mykonos en Mallorca.

Mykonos is een natuurlijke stucverf om diepte en structuur te geven aan een ruimte. Door twee dikke lagen aan te brengen, ontstaat er een natuurlijke structuur op de muur. Door de verf te verdunnen met water ontstaat een gladder effect met meer kleurschakering.

 

Mallorca is een door de zon gebleekte grijstint. Deze op mineralen gebaseerde verf heeft een matte afwerking met diepe natuurlijke pigmenten en een stuccoachtig uiterlijk. De verf is parabenen vrij en bevat per liter minder dan 1 procent vluchtig organische stoffen.

 

Ter inspiratie creëerden Robuust Amsterdam en We Are Wow Makers samen The Mykonos Room. In deze minimalistisch ingerichte ruimte, die digitaal te bekijken valt, lijkt het alsof de zon altijd schijnt dankzij de natuurlijke stucverf. Natuurlijk is het stalen bedframe van Robuust Amsterdam-bedframe.

 

De kleuren zijn verkrijgbaar in 2,5 en 5 liter emmers van gereycled plastic. De verkoopprijs van de twee verfsoorten is € 110,00 per 2,5 liter. Met 1 liter verf je ongeveer 8 m2. De verf is onder aandere verkrijgbaar via de website van Robuust. Beide bedrijven verdelen hun producten ook via diverse retailers.Links

www.robuust.com/products/holiday-home-paint
www.wearewowmakers.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, decoratie, woninginrichtingsproducten, verf, muurverf, lak, kleur, schilder, verven, afwerk, #wearewowmakers, #robuust

Gerelateerd nieuws
 
Heditex neemt deel Schadebo over
lees verder
Festival bij Incoda
Op het vakevenement Incoda is er - naast het ontdekken van nieuwe collecties en innovaties op de stands van de exposanten en het netwerken onder het genot van gratis verzorgde catering - nog meer te doen.
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
Duurzame groene gevel
Interieur- en lifestyle merk Essenza Home is gevestigd in een volledig gerenoveerd kantoor in Bunnik. Het kantoor is volledig verduurzaamd en heeft een groene gevel.
lees verder
Tips voor goede werkkleding!
[Sponsored artikel] - Bij (ver)bouwen, klussen of renoveren is het motto: 'goed gereedschap is het halve werk'. Naast gereedschap geldt dat ook voor andere zaken. Waar moet je aan denken bij het kiezen van de juiste werkkleding?
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden