Vakantiegevoel verf

Donderdag 28 juli 2022

Robuust Amsterdam, bekend van de industriŽle bedframes en interieuraccessoires, werkt samen met verfmerk We Are Wow Makers voor de introductie van de We Are Wow Makers Mykonos Room X Robuust.
Vakantiegevoel verf
Vakantiegevoel verf Vakantiegevoel verf

De honderd procent op mineralen gebaseerde Holiday Home Paint-soorten geven volgens Robuust Amsterdam het ultieme vakantiegevoel thuis. Deze twee kleuren heten niet voor niets Mykonos en Mallorca.

Mykonos is een natuurlijke stucverf om diepte en structuur te geven aan een ruimte. Door twee dikke lagen aan te brengen, ontstaat er een natuurlijke structuur op de muur. Door de verf te verdunnen met water ontstaat een gladder effect met meer kleurschakering.

 

Mallorca is een door de zon gebleekte grijstint. Deze op mineralen gebaseerde verf heeft een matte afwerking met diepe natuurlijke pigmenten en een stuccoachtig uiterlijk. De verf is parabenen vrij en bevat per liter minder dan 1 procent vluchtig organische stoffen.

 

Ter inspiratie creëerden Robuust Amsterdam en We Are Wow Makers samen The Mykonos Room. In deze minimalistisch ingerichte ruimte, die digitaal te bekijken valt, lijkt het alsof de zon altijd schijnt dankzij de natuurlijke stucverf. Natuurlijk is het stalen bedframe van Robuust Amsterdam-bedframe.

 

De kleuren zijn verkrijgbaar in 2,5 en 5 liter emmers van gereycled plastic. De verkoopprijs van de twee verfsoorten is € 110,00 per 2,5 liter. Met 1 liter verf je ongeveer 8 m2. De verf is onder aandere verkrijgbaar via de website van Robuust. Beide bedrijven verdelen hun producten ook via diverse retailers.Links

www.robuust.com/products/holiday-home-paint
www.wearewowmakers.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, decoratie, woninginrichtingsproducten, verf, muurverf, lak, kleur, schilder, verven, afwerk, #wearewowmakers, #robuust

Gerelateerd nieuws
Krachtenbundeling
Het Almelose Ter Horst Wonen en Projecten en Hovek Projectinrichting met vestigingen in Enter, Zwolle en Apeldoorn gaan hun krachten bundelen.
lees verder
Kantooroplossingen op Ambiente
Ambiente Working biedt in 2023 toekomstgerichte oplossingen en innovatieve impulsen voor kantoor, co-working spaces en home office.
lees verder
 
30-jarig jubileum Woonindustrie
lees verder
Raamdecoratie volgens laatste trends
Groothandel Intr lanceert een nieuwe collectie Wepro raamdecoratie, die te bestellen is via een online bestelconfigurator.
lees verder
Flinke daling nettowinst Ikea
Ikea zag de nettowinst afgelopen boekjaar fors teruglopen, terwijl het bedrijfsresulaat wel op niveau bleef. Dat blijkt uit de cijfers van Ingka Group.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden